Teherbe eshetek? Érdemes lesz később terhességi tesztet csinálni?
16eves korban nalunm szuloi engedely kell.
16 alatt vegkepp, es indok. ( eros gorcsok stb, nem sex)
16 eves kor felett mar egy ket orvos felir a te keresedre.
Na az ilyen felelőtlenül szexeloktol jonnek később azok a kérdések hogy hogy vetessek el hogy anyuciek meg ne tudjak... Persze most meg nem értik milyen szörnyű abortuszra sorba állni... Ertem én a szex jo dolog (bar szerintem mensi közbe gusztustalan lehet én sose probaltam) kedves kérdező vagy gumit húztok szex közben vagy a következőkön gondolkozz el! Lehetőségek:
1. Nem vagy terhes ..lehigadhatsz
2. Terhes lettel ..szepen meg kell mondani anyucieknak..
2/a: Megtartod felredobva iskolát mindent es felelősséget vállalsz amiért nem használtatok gumit
2/b: Elmegy nogyogyihoz anyucival kértek időpontot abortusztra es lelkileg a kinok kinjat elve elpusztítják szegeny ártatlan lelket belőled es élhetsz tovább a lelkinyomoroddal.
Remelem nem lettel terhes..de kivanom hogy késsen vagy három napot a menstruációd, hogy hagy parazzal es egy életre megtanuld vagy nem szexelsz vagy húsz eves korodig, vagy vedekeztek!! Több lehetőség nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!