Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti látjátok ezen a 2. csíkot?

Ti látjátok ezen a 2. csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

Egyidőben jött ki a kontrollcsíkkal de azthittem ha megszárad picit erősebb lesz azért.

2016. jún. 13. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ott van a masodik. Ajanlom a facelle Rossmanos tesztet.

Azert mert nekem digitalis x epil semmit sem mutatott reggelibol. Este meg a facelle egyertelmu pozitiv lett.:)

2016. jún. 13. 20:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Jóreggelt nektek:)

A mai tesztem a felső. Igazából én látom hogy erősödött de picit. Aki a tegnapit nem látta de a mait látná,az jelezhetné mert akkor egyértelmű az erősödés. De ezzel a teszttel szerintem csak csütörtök péntek körül lenne látványos,de ilyet már nem veszek. Amivel pénteken teszteltem plyat veszek holnap.

[link]

Ezt pedig szerkesztettem hogy jobban kivehetőbb legyen. Együtt szerkesztettem a 2-t,egyszerre.

[link]

2016. jún. 14. 06:50
 13/18 A kérdező kommentje:
A képen szürkének tűnhet,de nagyon szép rózsaszín :)
2016. jún. 14. 06:51
 14/18 A kérdező kommentje:

[link]

Utolsó kép:)

Az alsó a mai ezen.

2016. jún. 14. 07:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Szuper:)

Erősödött.

2016. jún. 14. 07:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nekem jött ki volna ilynre a teszt szentül meg lettem volna győződve, hogy nem vagyok terhes :D Én nem tudtam, hogy ilyen alaposab kell nézni, személy szerint tényleg semmit nem látok rajta, de mostmár annál jobban szurkolok hogy baba legyen a dologból!!!
2016. jún. 14. 09:28
 17/18 A kérdező kommentje:

[link]

Nem baj 84%-os :D

Ezen sem látod?

2016. jún. 14. 10:02
 18/18 anonim ***** válasza:

A main mar latom:)

3-as

2016. jún. 14. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!