Írnátok arról, hogy kinek mennyit késett, mikor kiderült, hogy babát vár? Illetve a teszt kinek mikor mutatta ki? Tünetek stb.!
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 13:15
1/12 anonim válasza:
1 napja késett, teszteltem, erős pozitív lett a teszt
2/12 anonim válasza:
Az esedekes menstruacio utan egy nappal csinaltam tesztet, pozitiv lett. Tuneteim ekkor meg nem voltak. Egy hettel kesobb viszont elkezdodtek a rosszulletek. Folyamatos hanyinger, emelyges, szimplan szagoktol is elfog a hanyinger vagy attol, ha azon gondolkozom, hogy mit egyek. Mindig is edesszaju voltam, de nagyon, most viszont csak es kizarolag sos dolgokat tudok letuszkolni a torkomon, siman elhanynam magam egy nutellas palacsintatol.
3/12 anonim válasza:
Nemvárt másnapján lett pozitív. Nem teszteltem előtte. Bármelyik pillanatban megjön érzásem volt de ez elkisért 6hétig, nem volt más.tünetem vagyis gyomorégés haspuffadás majd 12hetesen jött.
4/12 anonim válasza:
1 hét késés után teszteltem, mivel nem volt alapból fura,h csúszkált pár napot. Bár akkor az lett gyanús, hogy mikor nyitottam reggel a boltot, megszédültem. A tünetek úgy 8-ik 7 körül jelentkeztek (hányás,hányinger,stb).
5/12 anonim válasza:
4 nappal az esedékes vérzés előtt iszonyatos álomkór fogott el és halvány pozit teszteltem. Az álmosság mellett enyhe görcseim voltak az első trimeszterben, semmi más különös.
6/12 anonim válasza:
Egy hét késés után teszteltem pozitívat!Nem mertem hamarabb,mert februárban is késett 5 napot és akkor nagyon erős vérzéssel megjött!
Tünetek csak a 6 hét körül jelentkeztek,szerencsére nem hánytam de azon kívűl minden volt!
Most töltöm a 12. hetet és bár csillapodtak a tünetek,de azért még megvannak!
7/12 anonim válasza:
Nemvárt előtt 4 nappal gyönyörű pozitív volt.Az első tünetek: zavartak a szagok és olyan száraz volt a hüvelyem, mintha homok lenne benne, nagyon kellemetlen volt.
8/12 anonim válasza:
Karácsony előtti utolsó munkahéten már veszettül görcsölt a hasam, beszéltem is kollégámmal hogy mindjárt megjön, mert pocsékul vagyok. A karácsonyi családi vacsora napján nagyon szédültem, de mivel csak 26-ára nem vártam, nem teszteltem csak 27-én. Erős pozitív lett. Mire visszamentünk dolgozni az ünnepek után (jan.2-3), már émelyegtem és hányingerem volt. 6+4-en már volt pulzálás 32 napos ciklussal.
9/12 anonim válasza:
Az esedékes menstruáció előtt 2 nappal elkezdtem barnázni, gondoltam még jó, hogy előtte, így nem használtam el feleslegesen egy tesztet az esedékes napján. Elkönyveltem, hogy ez a hónap sem járt sikerrel. Aztán gyanús lett, hogy a barnázás 1-1,5 napig tartott, és utána nem jött meg "rendesen", vagyis egyáltalán nem véreztem. (Az esedékes menstruáció napjától számítva) a harmadik napon mégiscsak vettem egy tesztet, ami halványan ugyan, de pozitív lett. Tünetek az 5-6. hét környékén jelentkeztek pár kósza rosszulléttel, és iszonyú álmossággal. De nem tartott sokáig.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nekem5napja késik,eddig kettő negatív tesztem van!
2016. jún. 13. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!