Ha bennem maradt az ovszer vegyek esemenyutani tabalettat?
A teombozis hajlam nem zarja ki,hogy szedhess gyogyszert,csak ki kell vizsgaltatni! Papamnak orokletes melyvenas teombozisa van 80eves korara jott ki,noveremnek szinten,huszon eves koraban jott ki,mikor kiderult noveremnel (majdnem belehalt) utana nem sokkal jott ki papamnal is,pedig az egeszet tole orokolte! Es mivel orokletes,igy ki kellett nekunk is vizsgaltatni magunkat! Nekem nem volt hajlamom,igy szedhettem... Vizsgaltasd ki,lehet te is szedhetsz attol,h a csaladban van! Ha pedig van egy negy eves kislanyod elvileg ezt kotelesseguk is lett volna kivizsgalni! En amikor a lanyommal voltam terhes,megneztek,hogy van-e hajlamom ra!
A masik... Egy even belul 3esemeny utani is eleg sok,nemhogy 3...errol inkabb a dokidat kerdezd,h mennyire erdemes roncsolni a hormonjaid. Szerintem az mar sok,de o jobban fogja tudni!
Es a ket aktus kozott nem huztatok uj ovszert ?
Hat ezt sajnos itt senki nem tudja neked megmondani, vagy terhes leszel, vagy nem ...
Holnap bemennek es megkerdeznek egy dokit, hogy mennyire veszelyes evi 3 esemeny utani.
Csak azt nem értem hogy elvileg felnőtt emberek vagytok. hogy tud kiszakadni vagy bent maradni? Nekem hál istennek még egyszer sem fordult elő.
Mindenesetre legközelebb vigyázzatok!Hisz látod milyen kockázatai vannak.
Igen, menj el a dokihoz es kerdezd meg mit tegyel.
A jovore vonatkozoan pedig gondolkodj el egy vedekezesi forman az ovszeren kivul, pl. spiral, pesszarium-felesegek, plusz az ovszer. Biztonsagosabb lesz a vedekezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!