Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10dpo hányinger és székrekedés...

10dpo hányinger és székrekedés, lehetséges?

Figyelt kérdés
Nem bebeszélem, ..már egyszer sikerült eljutni a hányásig is...
2016. jún. 12. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetséges hisz megtörtént.Viszont nem a lehetséges terhesség áll a háttérben,mivel a hányinger csak később jelentkezik magasabb HCG és ösztrogén szintnél.Mivel 1-2 napja kezdődött a beágyazódás így ez kizárt.
2016. jún. 12. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A beágyazódás megkezdődhet akár az 5. Dpon is! ;) Simán lehet terhesség miatt már! Az előző terhességemnél nekem kb 8-9 dpon kezdődött a kávétól! Viszont a 9. Dpon pozi is lett a tesztem! Ha nálad is baba okozza, akkor a tesztnek már mutatnia kell halványan!
2016. jún. 12. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 5.napon a megtermékenyített petesejt blastocysta és ahogy beér a méhbe rá 1-2 napra kezd egy réteg képződni rajta ami segíti a beágyazódást és csak ezután termelődik kb a 10.napon a hCG.Butaságot ne mondj légyszíves :)
2016. jún. 12. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mivel a megtermékenyülés fél időben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is."

"Az első pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételő vérzéssel, és furcsa has szurkálással.

A legjobb, ha minden eseményt pontosan feljegyzünk egy naptárban, így ha az együttlét után 5-7 nap múlva a tünetek bármelyikét is tapasztaljuk, reménykedhetünk, hogy megfogant a baba. Természetesen a legbiztosabb jele a sikeres terhességnek, ha a menstruáció elmarad, vagy ha a normális helyett csak egy két csepp barna folt keletkezik.

Én már 5. Dpo tol görcsölgettem... És bizony baba volt.

2016. jún. 12. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

7napig csak vandorol. 5 napon az kizart..

Oke h nem bekepzeled. De szerintem mas lesz a dologban. (Vagy terhes Vagy de a hanyas akkor sem attol lesz)

A hanyas kesobb kezdodik.

2016. jún. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!