Lefeküdtem a barátommal. Nem élvezett el de közben
kiszakadt a gumi. :/ mennyi esélyem van rá h terhes
lettem?
A durexről olyan sokszor olvasom, hogy kiszakad.
Próbáljátok ki a fehér lifestyle-t az spermicides, így sztm az ilyen esetekben, hogy el se ment, csak kiszakadt, nem lehet gond, mert a spermicid öli a spermákat.
2010. ápr. 12. 15:04
miért a többit nem köszönöd?
mert akkor feleslegesen pötyögök itt a gépen
2010. ápr. 12. 15:07
Ezen az oldalon hetente sőt, lassan minden 2.-3. nap vannak "kiszakadt a gumi" kérdések. Nem hogy gyanús, úgy gáz, ahogy van. Nem mondom, hogy ez a mostani kérdés kamu, nem tudhatom, mert megesik az ilyesmi, de azért nem ilyen gyakran - a kiszakadt gumik több, mint fele szerintem fenn sem volt.
Lehetsz terhes, az esélye kicsi, de igen, megtörténhet.
2010. ápr. 12. 15:07
14/20 A kérdező kommentje:
a többit is köszönöm nagyon:)
csak ott a drukolást köszöntem meg.de mindenkinek köszönöm..
15/20 A kérdező kommentje:
ez nem kamukérdés..:/bár azlenne..
értem, szívesen. na aggódj, nem lesz gond. mi több éve (kb 6) használunk gumit,még soha sem szakadt ki, úgyhogy ne rettentsen el ez az eset, mert ritkán fordul elő
2010. ápr. 12. 15:11
Kivéve, ha a fiatalok nem tudják hogyan kell feltenni...biztos, hogy jól tettétek fel? Ez tényleg, nagyjából az 5. ilyen jellegű kérdés, kb 3 nap alatt. Nekem fiatal koromban soha nem volt ilyen, pedig nem mostani gumik voltak:)
2010. ápr. 12. 16:10
18/20 A kérdező kommentje:
misem vagyunk már kezdők:)
szóval igen jól
szia, szerintem benne van hogy esetleg babás maradsz. Én kétszer is jártam úgy hogy kiszakadt, rögtön nőgyógyászhoz mentem és kikértem a véleményét. Ő számolt és megnyugtatott, és nem kellett esemény utáni. Szerintem inkább vele konzultálj. Sajna az a baj a gumival, hogy ha férfi jól bírja akkor a gumi egyszerűen tönkre megy szex közben, azaz kb 45 percet bírnak. A másik gond, hogy ha már egyszer egy rövid időre kiveszi a férfi újat kell felrakni.
2010. ápr. 13. 18:54
20/20 anonim válasza:
Mi is vagy 50 gumit elhasználtunk már eddigi alkalmakkor és nekünk s kiszakadt egy pedig ugyanúgy tettük fel...most én is ebbe a dologba vagyok,de mi úgy éreztük h akkor lyukadt ki amikor véletlenül kicsúszott
2013. aug. 1. 17:40
Kapcsolódó kérdések: