Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1-2 napja késik. Tegnap...

1-2 napja késik. Tegnap halvány ugyan de rózsaszín 2. csíkos tesztem lett. Ma halványabb a 2. vonal mint tegnap. Ezt nevezik kémiai terhességnek?

Figyelt kérdés

Még sohasem volt ilyen pozitív szerű tesztem,bevallom jó érzés volt ránézni. Többször használtam már tesztet,de még mindíg csak hómező volt.

Közben iszonyú feszült vagyok,de a vérnyomásom meg 100/98 (120/80 körül szokott lenni).

Mellem mindíg feszül menzesz előtt,most semmi..

Csak ez a hol sírnék hol ordítanék. Minden idegesít. Vagy mindenen sírok.

Gondolom halványodó teszttel nincs baba,de ilyen esetben mikor jön meg a menstruációm?

A teszteket reggel végeztem és este 6 után már egyiknél sem ittam és este 10kor pisiltem utoljára. (Tehát éjszaka nem)

Nincs képem a tesztről,reggel mérgemben még a tegnapit is kidobtam.

2016. jún. 11. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe 62%-os ezt az oldalt: [link]

És nekem is pozitív volt már pékor a terhességi tesztem. OLVASS!!!! lehet hogy 50 mikor szültél nem voltak ilyen érzékenyek a tesztek most ez van. Ne okoskodj ha nem értesz valamihez. 4 évig meg cisztával élni? Gratulálok..

2016. jún. 11. 16:18
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen többször olvastam az ovukor pozi hcg teszt történetét.

62%-os! Nem erősködöm de sajnos a mai tesztekkel nem úgy van hogy halvány pozitív után terhes is valaki. Olvastam már és láttam is olyan pozitív terhességi tesztet amiről leesett a 2. csík és aznap a bétahcg-je 1 volt a kérdezőnek. Hibás volt a teszt. Az én orvosom is 2-t javasol minimum. Igaz... 1 hét különbséggel.

Várok 1 hetet aztán kiderül.

2016. jún. 11. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azért nem mondanék le a helyedben a terhességről.

Én is két tesztet csináltam anno, egyiket délután, tök erős pozitív volt, illetve még egyet másnap reggel, ami halványabb lett, de az is pozitív lett. Ugyanolyan tesztet használtam.

Most 5 és fél éves a gyerkőc!:)

2016. jún. 11. 17:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Hááát,nagyon várjuk és reméljük szeretne jönni. Nem akarom magam beleélni és így könnyebb hogy most azthiszem nem sikerült. Ha úgy veszem sikerült,csak a teszt szórakozik akkor kiborulok ha megjön.

Szerda reggel újratesztelek és majd visszajövök az eredménnyel. Természetesen ha nem jön meg addíg. Ami fura még,ma elöntött valami fehér folyásos szerű,azthittem megjött..Pedig komolyan eddíg a szárazság volt jellemző rám és pont ezeket a dolgokat beképzelni sem lehet.

Ma a párom is megsiratott de csak mert aztmondta ,"kicsim ideadod a sót,sótlan a hús". Most már nevetek rajta de akkor nagyon rosszul esett hogy ilyen béna vagyok hogy sótlanul főzök :)

Mindenesetre ezek a hormonoktól vannak,de simán lehet menstruáció előtt is. Reménykedem picit,valahol a lelkem mélyén,de semmi esetre sem élem magam bele.

Köszönöm a sok választ:)

2016. jún. 11. 20:50
 15/15 anonim válasza:
Szia! Mi történt veled? Remélem babásan vagy! :)
2016. aug. 7. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!