Sárgatest elegtelenseg mellett terhes lehet az ember? Vagy ha igen akkor tuti elvetel?
Vagy nem is lehet igy teherbe esni?Peteeres van de valoszinu hogy a sargatest hormon nem jol mukodik majd a leletembol kiderul meg csak az elejen vagyok ennek az egesznek. Es babat szeretnek hamarosan, nem reg ota van a barnazas mas tunetem nincsen. Volt valaki ilyen cipoben?
Koszonom a valaszokat
Ha elégtelen a sárgatest működése, az ponr azt jelenti, hogy NEM termel ELÉG sárgatesthormont-progeszteront, pl. a terhesség fenntartásához, így korai vetélést okozhat.
A terhesség első 3 hónapjában a megnövekedett sárgatest biztosítja a terhesség fennmaradását, azáltal, hogy meggátolja a méhnyálkahártya lelökődését. Később a szerepét a méhlepény veszi át.
Ha ez a probléma áll fenn nálad, sok nőhöz hasonlóan Neked is hormonpótlást fog elrendelni az orvos, így sikerrel kivihető a terhesség, ne keseredj el!
A laborokból kiderül(het) ennek a mértéke, valamint egyéb dolgok is, úgyhogy emiatt majd az orvosod fogja megmondani, hogyan tovább.
Mihamarabbi problémamentes terhességet és egészséges babát kívánok!
Szintén zenész!
Utolsó pillanatban kaptam hormonpótlást (Utrogestan) és ő is 2 éves lett nemrég. Az orvosom most taktikát váltott és a próbálkozós hónapban (apa munkája miatt sajnos nem minden hónap ilyen) tüszőrepedés után azonnal hormonpótlás. Mielőbbi babásodást kívánok!
Ne aggódj! Ez egy olyan probléma, amit sikeresen és viszonylag egyszerűen lehet orvosolni! Az a szerencse, hogy már most, a próbálkozás előtt kiderült, és nem 2-3 vetélés után gondolkodtak el az orvosok, hogy akkor most mi is lehet a probléma. Nem lesz semmi baj, egészséges babákat fogsz tudni szülni!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!