Ha eddig forever multi maca vitamint szedtem és most váltottam át maca vibe vitaminra az nagy baj?
Nem tudtam meg rendelni a forever multi maca vitamint így vettem a Dm - Ben maca vibe vitamint. Akik Szedték segítenének? Ugye ez nem olyan nagy probléma?
Babát szeretnénk a férjemmel ezért szedem 😊
Nagyon köszönöm előre is a véleményed.
Nemtudom.. en inkabb e es C vitamint ajanlok. Ezerszer tobbet segitenek mint pl a maca
Es igen nem artana ha a ferjed is szedne. Nem csak toled fugg a dolog. Sook sikeeert!!!
Férjemmel minden rendben van voltunk andragógia vizsgálaton és teljesen jó az eredménye. Mivel a férjem három hónapig szedte a profeltilt és segített neki.
Én szedem csak a macát mert voltam nőgyógyászati vizsgálaton és mondta az orvos vastagitjuk a méh nyálkahártyám, progeszteront akart írni, de sajnos allergiás vagyok rá, az előző terhességem előtt volt ez. Ezért választottam az alternatív megoldást.
:DDD
A szó, amit keresel, az andrológia. Az andragógia felnőttképzést jelent, nem hiszem, hogy az jelen esetben sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!