1/15 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami. Ismételd meg 2 nap mulva, akkor már biztosabban lehet majd látni.
2/15 Vilcsianyuja válasza:
Szerintem ez nem száradási, bár a negatívon semmit nem látok, az eredetin lehet látni, nem csak a szélső vékony piros sávot, hanem nagyon halványan az egész csíkot is. Szóval ez gyanús. Most még nem mondanám pozitívnak, de esélyes, hogy pár nap múlva már pozitívat tesztelsz.
3/15 anonim válasza:
én nem látok második csíkot egyáltalán.
4/15 anonim válasza:
Nemnem. Ez egy pozitív teszt. Nekem is ugyanilyen volt :))) Gratulálok!
5/15 anonim válasza:
Szerintem van esely ra h pozitiv mert negativban latszik. Szurke nem latszòdna.:)
6/15 A kérdező kommentje:
Szombaton megjött de majdnem mindig émelygek, szerintetek lőjjek el mégegy tesztet? Nem tudom mi a baj.
2016. jún. 13. 14:07
7/15 anonim válasza:
A száradási csík , mint ahogy a nevében bennem van, száradás után kezdődik el látszani.
Te mennyi idő mulva észlelted ezt a halvány csíkot ?
Mert a száradási csík az rögtön nem látszik... csak olyan 10-15 perc elteltével.
én a helyedben mindenképp tesztelnék még... mondjuk 2 nap mulva !
8/15 anonim válasza:
Ha megjött, akkor felesleges tesztelni. A száradási csík azért jelent meg, mert ahogy rá is van írva a dobozra, csak pár percig mutatja a teszt a helyes eredményt, utána simán megjelenhet egy ilyen száradási csík, ami félrevezető lehet. Nagyon ritka az, akinek menzesze van terhesen és a lefolyása is nagyon más szokott lenni. Szóval, bocs, de szerintem ez a hónap bukó, de nem baj, mert nemsokára itt van a következő esély.
9/15 anonim válasza:
Én mindenképp tesztelnék még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!