Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltam orvosnál, mert 3 hete...

Voltam orvosnál, mert 3 hete késik. Kaptam gyógyszert de aztmondta még 1-2 hétig ne kezdjem el enni hanem csináljak tesztet. Láthatott valamit?

Figyelt kérdés

Nem mondott semmit. Aztmondta minden teljesen normális,kivéve hogy pici ciszták vannak a petefészkemben de elvileg nincs gond velük és teljesen normálisak. Gondolom nem volt e hónapban pém és a tüszőből maradt vissza.

Kérdeztem ,hogy nyálkahártya vastagságából tudunk-e valamire következtetni? Aztmondta semmire :/

A lényeg,hogy aztmondta semmiképpen ne kezdjem el szedni a menzeszt meghozó gyógyszert,amíg nem vagyok benne biztos hogy nem vagyok terhes mert lehet hogy ő még nem lát semmit.

Itthon gondolkoztam rajta hogy ő érezhetett valamit csak nem mondta? Ha most megnézte hogy nem vagyok babás akkor miért várjak? Ha 2 hét múlva sem jön meg akkor is várjak plusz 2 hetet? Akkor a gyogyszer kiírásnak nem sok értelme lenne.

2016. jún. 9. 15:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#2 Hát esetleg abból lehet még következtetni hogy mikro volt peteérésed?vagy ha az elcsúszott közel a következő mensihez akkor mikor voltatok együtt és úgy kimatekozni:)de én kivárnám a 2 hetet ha 3 hétig lesztek nyaralni akkor nem egész idő alatt lesz meg ;)
2016. jún. 9. 15:56
 12/32 anonim ***** válasza:
Miért nem küldött el vérvételre?
2016. jún. 9. 16:23
 13/32 A kérdező kommentje:

Na ezaz... Kértem vérvételt. Aztmondta nem szükséges.

Kikövetkeztetni nem tudom az aktusból mert elég rendszeres.

Viszont pont ma mondtam a páromnak hogy most védekezzünk míg nem jön meg és akkor biztos lehetek benne hogy nem estem teherbe.

Az a baj hogy az a nyaralás egy 24 órás autóutazással jár. De majd úgy időzítek,hogy ne akkor jöjjön meg mikor úton vagyunk. Elvileg 10db gyógyszer és az utolsó szem után fog megjönni.

2016. jún. 9. 16:36
 14/32 anonim ***** válasza:
ha ciszta, akkor azért nem jön meg... de ha terhes lennél, azt azért elmondta volna :)
2016. jún. 9. 18:01
 15/32 A kérdező kommentje:

Nyílván :)

Direkt megkérdeztem hogy okozhat-e késést,aztmondta olyan picik hogy nem.

Ha 10x nem mondta el,hogy ne szedjem míg nem vagyok benne biztos hogy terhes vagyok-e,akkor egyszer sem :)

De én biztos vagyok. Negatív a terhességi tesztem.

2016. jún. 9. 18:05
 16/32 A kérdező kommentje:

Tehát elvileg a ciszta miatt sem késik.

Nagyon kellett vna szerintem egy hormonsor.

2016. jún. 9. 18:05
 17/32 anonim ***** válasza:
#2 menj el béta-hcg-re magánlaborba.ez lehet még megoldás esetleg
2016. jún. 9. 18:32
 18/32 A kérdező kommentje:
A méhen kívüli terhességet látta volna igaz?
2016. jún. 9. 19:41
 19/32 anonim ***** válasza:
Biztosan!meg az fáj nagyon!
2016. jún. 9. 22:04
 20/32 anonim ***** válasza:
Nővérem mehen kívüli terhessége nem jart fájdalommal csak 8ik héten mar verezgetett. Mikor dokihoz ment az azt mondta hogy elhalt a terhessége es kapartal. Majd 10 nap múlva mondta h o meg mindig terhesnek érzi magát... Erre a doki azt mondta h lehetetlen. Addig erősködött h elkuldtek vérvételre ahol a hcg az egekbe volt már.... Ekkor kerestek meg az ikertesot.... Uh nem mindenkinek jar fájdalommal.
2016. jún. 10. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!