Sos! Ha a terhességi teszten fehér a második csík akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
12.dik dpon.2016. jún. 9. 10:50
1/8 anonim válasza:
Semmit.
Ha késik 3-4 napot, akkor kell tesztelni. Előtte teljesen felesleges és értelmetlen.
2/8 anonim válasza:
Száradási csík szellem csík. Negatív. Ott kicsit más az anyag mert ott van az az indikátor ami reagál a hcg hormonra. Ha késik a menzid legalább egy hetet akkor csinálj egy tesztet. Én a Rossmanos Facelle tesztet ajánlom sokkal érzékenyebb mint a többi. Nekem az X-epil és a gyógyertári Gabriel teszt vagy nagyon halvány volt vagy negatív. A rossmanos Facelle teszt erős pozitív :) 9+6 hetes kismama 😍 22/N
3/8 anonim válasza:
Az a reagens helye. Ez a teszt egyelőre negatív. De lehet még belőle pozitív, várd ki, amíg késik.
6/8 anonim válasza:
En is igy jartam. Tegnap tettem fel a kerdest keppel egyutt. Sajna negativ tenyleg. A mai teszt legalabb is az lett. Bar meg nem jott meg. Igy holnp is tesztelek meg. Hatha.
7/8 anonim válasza:
Semmit. Negatív.
Elolvastad a tájékoztatót?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem olvastam
2016. jún. 9. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!