Lát valaki nagyon halvány második csíkot? Clear blue compact.
2016. jún. 8. 12:34
3/18 anonim válasza:
Sajnos nem látok. Késik már a menzid? Én inkább a rossmanos Facelle tesztet ajánlom. Barátnőmnek a méreg drága Clear blu digitális és a sima változata se mutatta ki. A Facelle meg erős pozitív lett. Szóval én nem tesztelgetnék ilyen drága teszttel ;)
5/18 anonim válasza:
Én lehet, hogy vak vagyok, de komolyan látom, nem a lyukacsos felén,hanem a másikon, már persze, ha egyáltalán ott kell lennie és nem másik oldalt. Így, hogy szét szerelted nehezebb megállapítani szerintem.
Szerintem is próbálj egy facellét!
Drukkkolok!
6/18 A kérdező kommentje:
Nem a lyukas felén van, a másikon. Tudom, hülyeség szétszerelni, de meg akartam nézni jobban, hogy tényleg ott van-e valami és élőben ennél azért jobban látszik. Sajnos a képek nem elég jók.
2016. jún. 8. 13:05
7/18 anonim válasza:
Én mintha valamit látnék! :) szerintem próbáld meg másik fajtával is! Szurkolok! :)
8/18 anonim válasza:
Én látom!! Igaz nagyon haloványka, de ahogy ránagyítottam ott volt és kivehető vonalban, nem elmosódva, mind a két képen. Szerintem pozi. Tesztelj 4-5 nap mulva, az biztos lesz. Halkan gratulálok.
9/18 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy minden negatív tesztnél jön egy "látó".
Sajnálom kérdező, ez negatív.
10/18 anonim válasza:
Utolso: arra meg nem gondoltal, hogy ilyenkor esetleg a te kijelzoddel es/vagy szemeddel van a baj? 😉
Kerdezo: valami latszik, de extra halvany, viszont ezt a tesztet nem ismerem. A tobbi CLearblue-t igen, de errol meg nem is hallottam.
Mikor esedekes a mensid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!