Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete késik és még mindíg...

2 hete késik és még mindíg nem olyan erős a tesztemen a 2. Csík mint a controlcsík. Ez normális?

Figyelt kérdés

Amikor meg kellett volna jönnie akkor 1 hétig mindjárt megjön érzésem volt, de csak a méhem fájt a petefészkem nem.

Viszont a mellem azóta fáj amióta meg kellett volna hogy jöjjön.

Pár napja sokkal többet alszom és sokkal fárattabb vagyok egésznap.

2016. jún. 8. 06:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%

Normális,ugyanis, ha elolvastad volna a teszt tájékoztatóját rajta van,hogy a csík erőssége semmit nem jelent!

Az viszont nem normális,hogy terhesség esetén is gyakra-főre gyártod a teszteket,és csíkerősségen pörögsz!

2016. jún. 8. 06:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Azért pörgök rajta kedves válaszoló, mert volt vetélésem, úgy hogy akkor meg is jött közben a mensim, és csak akkor tidtam meg hogy baj van amikor bementem ügyeletre , mert rá 2-3 hétre olyan erős görcseim lettek hirtelen és jött minden, hogy a doki már csak annyit mondott hogy sajnálja.

És utána már nem is mondott semmit hogy menjek vissza ha estleg pizitív lesz mert veszélyeztettel leszek vagy bármi másért.

2016. jún. 8. 06:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja és ez a második tesztem volt, az elsőtt késés után 4 nappal csináltam, és vártam hogy jöne vagy nem.

Ezt meg azért csináltam mert kiváncsi voltam nem e tünt el a 2.csík, mert akkor elkezdem szedni a folsavat.

2016. jún. 8. 06:52
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Ne aggódj ezen, 2 hét késésnél már a doki is látja. Menj el orvoshoz, nézzem meg. A teszt minőségétől is függ, hogy milyen erős a csík. Egyforma teszttel csináltad? Nyugi minden rendben lesz :)

Gratulálok :)

2016. jún. 8. 07:03
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Megértem az aggodalmaidat mert én is nem reg veszitettem el a pocaklakomat, normalis ha igy viselkedik a teszt😉 mostmar viszont (ha lehet meg ma) Menj el nőgyógyászhoz hogy megnézze hogy minden rendben van e ( hogy jo helyen van e a baba es hogy esetleg van e mar szívverése) drukkolok hogy minden rendben legyen. Vigyázz magadra es legyen szep a napod😊
2016. jún. 8. 07:07
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Szintén vetélés után tesztgyártó lettem mindkét következő terhességkor. Elsőnél elértem a kontrollcsík színét, másodiknál 7-8 hetesen sem. Tiszta para voltam én is. Mindkettő egészségesen született időre, minden rendben volt. Szóval én is arra szavazok, hogy ez nem számít.
2016. jún. 8. 07:09
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen meg tudom érteni hogy félsz és aggódsz hogy minden rendben legyen vele, még ma menj el dokihoz hogy nézze meg hogy jó helyen tapadt e meg. A csík erőssége szerintem is mindegy, a lényeg hogy ott legyen. Őszintén gratulálok!!! Írj majd hogy mi volt az orvosnál. :)))
2016. jún. 8. 07:38
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodj meg ha pozitív akkor biztos baba van. Nem számít hogy milyen erős a kontrollcsíkhoz képest az a második csík. Ha jól látható és rózsaszín akkor az pozitív és baba van. Idővel erősebb lesz. Én 9+5 hetes kismama vagyok nekem is erősebb már de még nem egyforma színű a két csík szóval nyugi van. Én a Rossmanos Facelle tesztet ajánlom sokkal érzékenyebb mint az X-epil vagy a gyógyszertárban kapható Gabriel teszt. A Facelle teszt is 25-ös érzékenységű de mig nálam más 25-ös halvány volt addig a Facelle teszt erős pozitív lett. Szóval nyugi. 22/N 9 +5 hkm
2016. jún. 8. 08:06
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Első nagyon tapintatlan vagy, ide az emberek támogatásért és segítségért jönnek, nem azért hogy a tények ismeretének hiányában vadidegenek a nyakuknak ugorjanak...

Válaszoló: Szerintem is menj el orvoshoz, ő meg tudja erősíteni, hogy minden rendben van-e. Lehet a teszt hibája is, ha nem olyan jó, de még ezer dolog, a biztos szerintem egy UH, ott meg tudják mondani, hogy a korának megfelelően néz-e ki, plusz egy vérvétel, az pontosabb, mint a tesztek.

2016. jún. 8. 09:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajna nem tudok elmenni a héten. De remélem hogy nincs gond, ha most legalább nem jött meg közben.
2016. jún. 8. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!