2 hete késik és még mindíg nem olyan erős a tesztemen a 2. Csík mint a controlcsík. Ez normális?
Amikor meg kellett volna jönnie akkor 1 hétig mindjárt megjön érzésem volt, de csak a méhem fájt a petefészkem nem.
Viszont a mellem azóta fáj amióta meg kellett volna hogy jöjjön.
Pár napja sokkal többet alszom és sokkal fárattabb vagyok egésznap.
Normális,ugyanis, ha elolvastad volna a teszt tájékoztatóját rajta van,hogy a csík erőssége semmit nem jelent!
Az viszont nem normális,hogy terhesség esetén is gyakra-főre gyártod a teszteket,és csíkerősségen pörögsz!
Azért pörgök rajta kedves válaszoló, mert volt vetélésem, úgy hogy akkor meg is jött közben a mensim, és csak akkor tidtam meg hogy baj van amikor bementem ügyeletre , mert rá 2-3 hétre olyan erős görcseim lettek hirtelen és jött minden, hogy a doki már csak annyit mondott hogy sajnálja.
És utána már nem is mondott semmit hogy menjek vissza ha estleg pizitív lesz mert veszélyeztettel leszek vagy bármi másért.
Ja és ez a második tesztem volt, az elsőtt késés után 4 nappal csináltam, és vártam hogy jöne vagy nem.
Ezt meg azért csináltam mert kiváncsi voltam nem e tünt el a 2.csík, mert akkor elkezdem szedni a folsavat.
Ne aggódj ezen, 2 hét késésnél már a doki is látja. Menj el orvoshoz, nézzem meg. A teszt minőségétől is függ, hogy milyen erős a csík. Egyforma teszttel csináltad? Nyugi minden rendben lesz :)
Gratulálok :)
Első nagyon tapintatlan vagy, ide az emberek támogatásért és segítségért jönnek, nem azért hogy a tények ismeretének hiányában vadidegenek a nyakuknak ugorjanak...
Válaszoló: Szerintem is menj el orvoshoz, ő meg tudja erősíteni, hogy minden rendben van-e. Lehet a teszt hibája is, ha nem olyan jó, de még ezer dolog, a biztos szerintem egy UH, ott meg tudják mondani, hogy a korának megfelelően néz-e ki, plusz egy vérvétel, az pontosabb, mint a tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!