Van olyan közületek, aki nemvárt napján nem érzékelt tünetet és mégis volt baba?
Ma van a nemvártam napja...nem érzek mellfeszülést, a derekam se mondhatom hogy fáj...
Volt olyan közületek, hogy nem volt tünet, baba mégis volt?
(az elmúlt héten fájt enyhén a derekam, de mára elmúlt...)
(előző terhességemkor már 12-13 dpo-n sűrű pisilés, mellfeszülés, szédülés volt...sajnos a babámat akkor elvesztettem :( )
Én semmit nem éreztem egyszerűen csak nem jött meg, nem fájt a hasam nem görcsöltem sőt még ingerült se voltam, semmi tünetem nem volt
10+4 hkm
Nekem sem derékfájás,sem mellfeszülés nem volt, hanem csak az a mindjárt megjön érzés. Hordoztam is magammal a kis csomagomat minden alkalommal, mikor úgy éreztem, h na most jött meg,de semmi...Két hét után mentem dokihoz, h amit a múltkor néztünk cisztát, sztem amiatt nem jön meg. Megnézett ultrahangon és közölte, h neeeeem, a ciszta felszívódott, viszont van helyette egy babám :)
Szóvalnálam semmi tünet nem volt,csak a hányós korszak később :)
Szorítok, h összejöjjön nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!