5napja késik a menzeszem. Ugy érzem mintha meg akarna jönni. Akkor terhesség kizárható? Nagyon szeretnénk már babát.
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 13:56
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jún. 7. 14:42
12/23 anonim válasza:
Én értem. hogy félsz a csalódástól, és meg is értelek, mert nagyon rossz érzés már megint negatív tesztet látni.
De ötnapos késésnél már nagyobb a valószínűsége, hogy baba van, mint a 12. dpo-n :)
A másik, hogy egyszer csak kell tesztelni. Nem várhatod meg, amíg megmozdul a hasadban :)
Szurkolok, és írd meg, mi volt!
13/23 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj. Ha egyébként egészséges vagy, akkor valószínűleg baba, de senki sem tudja így megmondani látatlanban... Ha csinálsz egy tesztet, és negatív, nem a teszt tehet róla. Ráadásul akkor már nem fogsz hiába reménykedni. Nem jobb biztosan tudni mihamarabb, mint később nagyobbat koppanni? Ha meg pozitív, akkor nem jobb a megerősítés, és hogy örülhetsz tutira? :) fel a fejjel!
14/23 anonim válasza:
Na akkor irany a bolt,vagy gyogyszertar!
Ha 2honapig nem jon meg,akkor addig nem tesztelsz,mert felsz?
A gorcs normalis akkor is,ha terhes vagy! 9hetes kismama vagyok es meg mindig szoktak mensis gorcseim lenni! Attol meg a kisbabank ott van a pocakomba! :)
Tessek tesztet venni es meg ma megcsinalni! 5nap kesesnel ez mar ki kell hogy mutassa a nap barmely szakaban,ha kismama vagy!
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatàst és a drukkot :) 😚 ma tesztelek akkor :)
2016. jún. 7. 16:19
17/23 anonim válasza:
Gyorsan gyorsan ! Ird meg légyszi mi lett
18/23 A kérdező kommentje:
Kis babàm lesz :) poz. Teszt :) de nem akarom elkiabalni mert volt rà példa, hogy koràn elment :( de most pozitiv lett a teszt :) hatàrtalan boldogsàg :) köszönöm a biztatàsokat :) kedvesek 😙😙😙😙😙😙
2016. jún. 7. 17:15
19/23 anonim válasza:
Én nem tudom miért, de annyira örülök. Sok sikert!!!
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Aranyos vagy
2016. jún. 7. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!