Érdemes tesztet csinálni a mensi elött? Kinek mennyi idő után mutata ki a terheséget a teszt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 09:16
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2016. jún. 7. 12:14
12/20 anonim válasza:
A clear blue mutatja (digitalis)
13/20 A kérdező kommentje:
Ma kéne megbetegednem és érzem is hogy fáj a derekam de nem annyira mint szokot, és reggel volt egy nagyon pici barnás pecsét a tisztaságun ami szintén nem szokot lenne! Viszon a szagokra érzékeny vagyok és a melleim is leszakadnak plusz nagyon fáradékony cagyok!
2016. jún. 10. 10:44
14/20 anonim válasza:
Csinálj Facelle tesztet! Az a legjobb! Hamarabb mutatja mint a Clearblue!
15/20 A kérdező kommentje:
X-epil van itthon vasárnap reggel meg csinálom azt! Legközelebb kedden rudok csak venni másikat sajnos! De úgy fest most még nem lesz baba mert picit vérzem ma! Igaz nem úgy ahogy szoktam mert első nap nem ilyen szokot lenni! A görcs is sokkal elviselhetetlenebb szokot lenni most meg csak minimális! És a vérzés is csak ha pisilek akkor van! Már can egy gyermekem de nála nem volt ilyen így nem tudom mist ez mit jelent! 😕😕😣
2016. jún. 10. 12:50
16/20 anonim válasza:
9# es vagyok nem ertem mi a nem hasznos azon h szoljon a patikaban hogy digitalisat szeretne.. vannak kva ertelmes emberek mondhatom... gratulalok.;)
17/20 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek a zöldet nyomtam 😊 amigy ha patika közelbe kerülök olyat is fogok venni csak falun lakom így nem jàrok napi szinten ilyen helyen 😊 bàr sajnos nem hiszem hogy most szükséges lenne 😣😣😣
2016. jún. 10. 14:35
18/20 anonim válasza:
Amugy facelle utan es a one step.es teszteket szeretem. Olcso es nekem bevaltak
19/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele.engem is allandoan mindenert lepontoznak!
Ha a sajat elettortenetemet irom le,akkor is le vagyok pontozva! Mar megszoktam! Sok idiota unatkozik es ebbe ele ki magat
20/20 A kérdező kommentje:
Én nem is nagyon szoktam pontozni ha igen akkor is csak pozitívan 😊 közekedni se szoktam de ahogy eszre veszem ezen oldalon csak azt tudnak! Persze most nem itt értem az én kérdésemnél 😊 úgy általában!!
2016. jún. 10. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!