3,6-os tsh-val teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Az endokrinológusom (nőgyógyász is) szerint a referencia tartományba eső tsh értékek megfelelőek a teherbeeséshez, más netes oldalakon viszont az 1-2 közé eső tsh-t tartják megfelelőnek. Nemrég kezdtük el a próbálkozást, de tudni szeretném, hogy érdemes-e endokrinológust váltanom. Köszönöm.2016. jún. 6. 17:05
1/5 anonim válasza:
Érdemes. Terhelt cukrot, inzulint nézetett? T4, anti-TPO volt nézve a Tsh mellett?
2/5 A kérdező kommentje:
Ebből csak a t4-et nézte, az rendben is van. A többit nem látom a leleteken, illetve a terheléses cukrot észrevettem volna a vizsgálat jellege miatt is. Keresek másik dokit, bár ez is magán, elvártam volna, hogy normálisan kezeljen, ha már fizetek, főleg, hogy azt is tudja gyermeket szeretnénk.
2016. jún. 6. 19:36
3/5 anonim válasza:
teherbe estem.kb rnnyivel de elveteltem. 1 koruli ertek a jo
4/5 anonim válasza:
Válts orvost.
3,8-cal estem teherbe, de azonnal gyógyszert kaptam amibt kiderült ez az érték. 1-re vittük le a tsh-t és azóta is szedem a gyógyszert, széoen be is álltak a hormonok (és el.is múltak az alulműködéses tüneteim!)
5/5 A kérdező kommentje:
Azért ez nagyon durva, hogy 4,7-es értéknél közölte, hogy nyugodtan próbálkozhatunk a gyerekkel. Endokrinológus-nőgyógyász. Az igaz, hogy már ezt is nehéz volt beállítani, de akkor sem kellene hülyeségeket beszélnie.
2016. jún. 6. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!