Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napi 2 alkalom túl sok a...

Napi 2 alkalom túl sok a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
Nem lesz jó minőségű a sperma? Ma délelőtt együtt voltunk, valószínűleg ovulálok, mert középidőben vagyok a nyák és a kedvem is megvan hozzá. Gond lenne ha este is együtt lennénk a férjemmel? Főleg úgy, hogy holnap este is biztosan fogjuk csinálni?
2016. jún. 6. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, ha bizonytalan vagy inkább kérdezz egy nőgyógyászt.
2016. jún. 6. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Azt mondják, hogy a peteérés időszakában is kell némi idő a hímivarsejtek regenerálódásához. Így javasolják azt hogy 2 naponta vagy naponta legyenek együtt.

A napi kettőt én soknak tartom, DE HA TI élvezitek és tényleg csakis élvezetből csináljátok, hajrá :))))

Kívánom legyen meg mihamarabb a gyümölcse :)))

sok sikert !

2016. jún. 6. 16:30
 3/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
81%
Ha így van kedvetek, akkor csináljátok nyugodtan ma. A második adag sperma hígabb lesz, és akkor mi van :) Persze, hogy ha sűrűbben csináljátok akkor kevesebb lesz benne a spermium, de attól még ugyanúgy teherbe lehet esni. Nem fogják az újak kikergetni a már feljutott spermiumokat. Sőt, még segíthetik is egymást. Ha tényleg ma ovuláltál, akkor az a délelőtti alkalom abszolúte ideális volt, a többi meg csak szórakozás.
2016. jún. 6. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Van, akinek havi egy alkalomból összejön, másnak meg napi alkalom sem elég. Majd sikerül. Elég érdekes így hozzáállni...
2016. jún. 6. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:
4 Miért hogy álljak hozzá? "Internetes szakirodalom" szerint 2 naponta kellene, más kérdés, hogy nem sokat adok az internet szavára, így is teljesen nyűglődős így szexelni, hogy nem használhatunk pl. síkosítót, mert 100 oldalból 90 nem ajánlotta teherbeeséshez, stb.
2016. jún. 6. 18:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja és a spermák ráadásul kinyírják egymást állítólag (az előbb merült fel, az egyik válaszban), ezt sem tudtam eddig, mondjuk szerintem nem nagy baj, mert akkor ott van az újabb adag.
2016. jún. 6. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Talan erdemes lenne csokkenteni napi egy alkalomra. A spermiunok vegett , de ha elvezet miatt van ennyi sex akkor ne vonjatok meg magatoktol. Erdemes lenne legalabb a termekeny napjaidban csokkenteni.:)
2016. jún. 6. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ne olvasgass ilyeneket, felesleges. Pont ezzel zavarod össze magatokat.

Élvezzétek az együttléteket. Nyilván időzíts jól, de felesleges kattogni azon hány naponta, meg használtok e sikosítót..

2016. jún. 6. 19:45
 9/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, én is interneten olvastam, hogy inszem után ajánlják az otthoni akciót is, mert az is rásegít. Nem tudom, ennek mennyi a valóságalapja, de könnyebb elfogadnom, mint azt, hogy két különböző adag sperma kinyírja egymást. Pláne ugyanattól a férfitól. Ha még különböző "alanyokról" lenne szó, azt még megérteném. Számomra ez elég szürreális. Ha olyan anyag van benne, ami az előző adagot kinyírja, akkor a saját adagját hogyhogy nem? Meg amúgy akkor ez is egyfajta fogamzásgátló módszer lenne. Azért az vicces volna, ha kiderülne, hogy a sperma spermicid :)
2016. jún. 7. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
napi 1 szex mellett nem estem teherbe,csak amikor visszafogtuk magunkat két naponkéntira.
2016. jún. 7. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!