Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel tudnám még növelni a...

Mivel tudnám még növelni a termékenység, teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés
Ez a 4. hónap, hogy abbahagytam a tabit. A doki tanácsára az első hónapban óvszerrel védekeztünk, ekkor egy hetet késett a menzeszem. A második hónaptól kezdtünk próbálkozni, tehát ez a 3. ciklusom a babatervezésben. A ciklusom 28-29 napos, az ovum a 14-15. napon szokott lenni. Eddig minden tesztem negatív. Általában 2 naponta vagyunk együtt, ovu előtt pedig naponta. Szex után párnát teszek a csípőm alá, gyertyázok is egy 10-15 percig. Úgy tudom, ennek elégnek kell lennie, hogy a gyorsabb spermiumok elérjék a céljukat. A doki szerint nem célszerű órákon keresztül "bent tartani a spermát", mert fertőzésekhez vezethet. Most vettem cickafarkfű teát, meg palástfű teát. Mivel holnap, holnapután esedékes az ovum, ezért ma nem ittam semmit, holnaptól kezdem a palástfű teát. Ha az esedékes menzeszkor ismét negatívat tesztelek, akkor 2 hétig cickafarkfű tea, majd ovu után 2 hétig megint palástfű. Milyen ötleteitek vannak még, hogy fokozzam a teherbeesés esélyét?

2016. jún. 6. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Terhesvitamint én is szedek a védőnő javaslatára,jó ha az ember feltölti a raktárait a babavárás előtt:) Én 5 hónapja hagytam abba a tabletta szedését, 4 hónapja nem védekezünk, de nekem nagyon összezavarta a tabletta a ciklusaimat, a múltkori is 48 naposra sikeredett...a mostani az első normális,ma van a 16. ciklusnapom és elvileg pont ma van ovu,hő és teszt szerint is, tegnap és tegnap előtt tudtunk együtt lenni, mert a férjem most csak hétvégente van itthon.Azért írtam le, hogy más is van hasonló cipőben, én próbálom elterelni a gondolataimat, másra koncentrálni, van egy két évesem vele felhőtlenül élvezni a napokat, aztán reménykedek hogy egy pozitívat tesztelek két hét múlva:)Úgyhogy hajrá,ne görcsölj rá, étkezz változatosan, itt a sok friss gyümölcs,zöldség.Remélem hamar összejön!:)
2016. jún. 21. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne legyél gyertyaállásban 10-15 percet, nem egészséges, az oké, hogy a párnát odateszed a csípőd alá, de azért ha belegondolsz normál esetben bármilyen pózban, akár állva is meg tud foganni egy nő, nem kell párnával aludni, meg hasonló hülyeségek. Van akinek azonnal összejön, szerintem ez a ritkább, függ a kortól, attól, hogy van-e nőgyógyászati, vagy akár egyéb betegséged, vagy a párodnak és egy csomó más körülménytől is. Én olyat is ismerek, akiknek évek alatt jött össze, pedig teljesen egészségesek, szóval ilyen hamar nem szabad kétségbeesni.
2016. jún. 21. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Azzal, ha nem görcsölsz rá! :)
2016. jún. 21. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérlek ,olvass utána a cickafark teának, sokaknak megszakadt a terhessége miatta. Nekem is...

Lúgosíts, vagyis sok gyümi és zöldség, akár lé formájában is. Apukának is oda kellene figyelnie magára...

2016. jún. 21. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
45%

Nekunk fel ev volt mire osszejott.. 4-5. Honapig kattogtam rajta.. aztan mivel fiatalok vagyunk azt mondtam hogy eleg.. okkal nem sikerul.. majd ha szeretne jon. Es a kovetkezo honapban pozitiv tesztem volt.. :) szerintem a legfontosabb az hogy nyugodt es kiegyensulyozott legyel :) a vitamin viszont nem art terhesseg elott.

19hkm

2016. jún. 22. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!