Lehet pozitív a terhességi teszt úgy hogy nincs baba?
Figyelt kérdés
Már nagyon vártuk hogy összejöjjön a baba ès most hogy pozi a teszt nem merem felhìvni a dokit, mert fèlek a csalódástól :-( április 27.èn volt még utoljára tehát már kèt hete kèsik.
X-epil tesztcsìkot használtam ès elèg erős vonal jött ki rajta szinte azonnal.
Lehet, igen. Hibás teszt illetve bizonyos típusú rakbetegseg esetén. Mindkettő elég ritka, így nem kellene félned.
2016. jún. 6. 09:21
2/9 anonim válasza:
Pont ezt kerdeztem az orvosomtol a multkor es azt mondta 1000 nobol egynek van râk miatt (Magyarorszagon) a tobbi hibas teszt, ha nincs terhessèg!!
Ez azert van mert mire a rak kialakul annyira h ezt a hormont termelodjon, mar tudnak a rakrol.
2016. jún. 6. 09:24
3/9 anonim válasza:
Szia én ajánlom neked a rossmanos Facelle tesztet. Mert nekem az X-epil 5-6 hetesen még negatív volt a Facelle meg erős pozitív. Most 9 hetes vagyok és kB csak a 8. Héten lett halvány pozitív az X-epil. De ha áprilisban jött meg utoljára és már az X-epil is szépen kimutatja akkor biztos hogy baba van kB 8 hetes terhes lehetsz ;) de ha nem vagy biztos benne ismételd meg a tesztet reggeli vizeletből. Azért a rossmanos Facelle tesztet ajánlom mert sokkal érzékenyebb mint az X-epil vagy a gyógyszertárban kapható Gabriel teszt ;)
2016. jún. 6. 09:26
4/9 anonim válasza:
Tervezett terhesség előtt elkezdtem szedni az Elevitet. Elmúlt a menzeszem, hánytam , nőtt a hasam és pozitívakat teszteltem. Az orvos nem látott semmit. Ekkor leálltam az Elevittel és kb 6 hónap kellett a ciklusom rendeződéséhez.
2016. jún. 6. 10:40
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
Már 3 tesztet csináltam ès mind jól látható pozitív lett.
Tervezett baba, de nem kezdtem el semmit szedni.
2016. jún. 6. 11:09
6/9 A kérdező kommentje:
Ìgy nèznek ki a felső múlt hèten kedden a középső csütörtökön az alsó ma kèszült.
Ez egyértelmű hogy Baba nekem ez a teszt soha nem volt ennyire erős pozitív
Menj el orvoshoz. Én is csak az után kezdtem el szedni bármit is mikor a doki mondta. Én szívből gratulálok ;)
2016. jún. 6. 11:32
8/9 anonim válasza:
Babát vársz, ez teljesen egyértelmű. Az enyém is ugyanilyen lett, ami nálad a legerősebb, olyan az enyém is. Ennél erősebb szerintem már nem is lehetne! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!