Ha az ovulációs teszt 22-én hétfőn pozitívat jelzett, akkot melyik nap eshetek/eshettem teherbe?
Figyelt kérdés
Mert az ovulációs naptár 25-re tette a peteérés időpontját.De gondolom az ovu. teszt azért pontosabb,mint a naptár.22. 23. és 24-én tudtunk együtt lenni,de 25-én már nem .Mennyi az esély szerintetek?Több hónapja nem akar összejönni!2008. szept. 26. 08:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez így tökéletes! A kiskatonák 2napig bírják és ha már 1nappal előtte együtt voltatok,akkor biztos ott várták a petécskédet!
SOK SZERENCSÉT!
2/3 anonim válasza:
22-25 ig , tök jó. Remélem jó helyre mentek az apróságok, legalább egy!
3/3 anonim válasza:
Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következő napon voltunk együtt és sikerült. Szerintem Nektek is meg van rá az esélyetek. Drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!