Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óvszeres védekezés mellett...

Óvszeres védekezés mellett lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel ez volt az első alkalom, hogy lefeküdtem. Használtunk óvszert, de ő mindig fél, hogy igy is terhes lehet. A gumiba élveztem úgy h még benne voltam és emiatt ő és még én is nagyon aggódunk hogy lehet hogy terhes emiatt. Én megnéztem, hogy a gumi lyukas volt-e és nem, de a barátnőm még mindig aggódik.Semmi probléma nem volt szóval semmi nem folyt ki, nem volt szakatt sem a gumi.Neki még nem igazán ált be a menstruációs szokása szóval elég eltérően szokott megjönni neki.azt mondta h habár elég eltérő l, de 6.-a körül kellene megjönni neki, és nagyon aggódik h nem fog mert nem fáj a hasa(előtte egy nappal szokott neki). Nem akarom hogy aggódjon mert tudom, hogy amiatt is késhet. Szóval lehet, terhes úgy az ember, hogy nem volt lyukas az óvszer és nem történt semmi probléma?

2016. jún. 5. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendszertelen akkor nem kéne csodálkozni. Amúgy ha stresszel rajta meg később jön meg. A stressz is befolyásolja.

Ha tényleg úgy csináltatok ahogy írod kitárt a terhesség. Ha nem hiszi csináljon tesztet már kimutatná. Megnyugodna attól hogy negatív és még is jönne. De nem kéne szexelnie ha ennyire nem tudja hogy smint a védekezés. Hiszen így valóban kizárt a terhesség.

2016. jún. 5. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, jelenleg is óvszerrel védekezem a férjemmel, nálunk hormonális okok miatt a fog. gátló kilőve, korábbi kapcsolataimban is óvszerrel védekeztem, egyébként közel 14 éve élek nemi életet, még soha egy sem szakadt ki és nem lettem nem kívántan terhes, mikor babát terveztünk, akkor is több, mint fél évig tartott, mire összejött védekezés nélkül.:)

Szóval nyugodjon meg a barátnőd. Ha az aktus legelejétől fogva gumit használtok és nem lyukad ki, akkor nem lesz terhes!:)

2016. jún. 5. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!