Ha a Qupido teszt 1napos késésnél negatív, akkor tuti nincs baba?
El kell,hogy keserítselek,nem tuti,hogy nincs baba! Lehet,hogy még kevés a HCG a szervezetedben. Ha a héten nem jön tesztelj még egyet clearblue-val.
A mensi nemcsak baba miatt maradhat ki,ne idegeskedj,attól is késhet! Mérj ébredési hőt,ha 36.5 felett van az gáz lehet...
Szia!
Nekem 5 napos késésnél a Lily teszt mutatta csak ki a pozitivat a Clear blue nem,ráadásul az a legdrágább és mivel laborban dolgoztam tudom hogy ha esti vizelettel akár halványan is de pozitív akkor tuti a baba.
reggel a legtöbb a hcg a vizeletben de nem minden esetben mutat pozitivat a teszt, és mivel napközben a többszöri vizelet üritéssel ürül a hcg is így ha este próbálkozol mint én és halvány is de tuti a baba.
Ne feszengj próbálkozz pár nap múlva. Sok szerencsét...remélem sikerült.
Üdv: 12 hetes kislány anyukája
Első válaszoló vagyok.
Bocsánat,hogy félreértettem,de a soraidból azt vettem ki,hogy nemvárt baba lenne. Szóval mérj hőt,őszintén remélem hogy sikerült!
Szia,
lett végül baba? Remélem, igen! Írj hogy mi van Veled!
Gratulálok, olyan jó ilyet olvasni!
Én még csak próbálkozó vagyok, sajnos. Sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!