Ez halvány pozitív? Megnézitek?
Sziasztok!
Ez halvány pozitívnak számít xepilnél, vagy ez mindig kirajzolódik? Két tesztemen is látszik a második rózsaszín halványan. Hőm alapján már menstruálnom kellene, pontosan ma vagyok 15.dpo. a hőm még mindig fent van.
Mostanában sok rosszat olvastam erről a tesztről, hogy tévesen lett halvány pozitív, de most csak ez volt itthon, és nekem is halvány csíkos lett. Vagy képen nem látni?
Köszönöm!
Mintha látnék rajta valamit. Azon a képen, amin kettő db teszt van. Szerintem az x-epil nem valami érzékeny teszt. Menj és vegyél rossmannos facelle tesztet, az a legérzékenyebb.
Biztató, hogy a hőd fent maradt :)
Nem mindig rajzolódik ki a halvány csík, nekem volt már ebből a fajtából is totál hómező fehér. Ez azért jelent valamit. Szurkolok, és írd meg, mi történt!
Köszi, az biztos, hogy nem szürke, élőben teljesen rózsaszín színe van. Talán ezen látni, jobban sikerült fotó . Az alsó teszt mai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!