Ha pajzsmirigy alul működésem van, lehet ez az oka annak, hogy már régóta nem jön össze a baba vagy pedig elvetélek az elején?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 12:07
1/10 anonim válasza:
Szia!Nekem is alulműködésem van!De kezelve van euthyrox-szal!A tiedet kezelik???Mert ha nem,akkor biztos ,hogy az az oka ,hogy nem jön a baba!Mondjuk nekem mindig is kezelt volt a betegség,mégis 5 évet kellett várnunk!Üdv:26 hetes kismama
2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Még csak most kezdtem el észrevenni magamon a tüneteket,és erre gyanakszunk,hogy valószínűleg alul működik. Sajnos még nem kezelik. Még csak most kértem beutalót laborba,hogy nézzék meg,tényleg így van-e. Gratulálok neked a babához!:)
2010. ápr. 11. 13:07
3/10 anonim válasza:
Szia!Első vagyok!Akkor én azt javaslom,hogy bele se kezdjetek a baba projektbe!Hozzák rendbe a p.mirigyed és akkor legalább nyugodt lehetsz,hogy minden redben van a terhességeddel is!Hidd el ,mert sajnos nekem 4 baba ment el mire rájöttek,hogy a pajzsmirigyem vacakol!Annyiban volt szerencsém a szerencsétlenségbe,hogy nem kellett befejezni műszeresen egyik terhességet sem,mert már be sem nagyon tudott ágyazódni,így magától lezajlott!
4/10 A kérdező kommentje:
Most a 2. után már volt méh tisztításom is,de azóta nem próbálkozunk. Most még egy pár hónapig biztosan nem is fogunk,amíg ki nem derül,ez lehet-e a baj.
Nálad nem is volt semmi jele a betegségnek?
2010. ápr. 11. 17:59
5/10 anonim válasza:
Nekem is alulműködésem van és a lombikprogram keretében vették észre. Addig nem is kezdtek el semmit amíg nem jött helyre. Egy vérvétel az egész és kiderül, a háziorvosiod tudni fogja.Tüneteket akkor én sem vettem észre, ma már tudom, hogy az első tünetei az indokolatlan hízás, az indokolatlan fáradtság érzése. Minél előbb nézesd meg, hogy megnyugodj. Sok sikert!
6/10 A kérdező kommentje:
Már meg van a beutalóm,de még nem merek menni,mert beteg vagyok,gyógyszereket,antibiotikumot szedek. Én mondjuk sosem voltam sovány,de most végképp csak hízok,ha nem eszek,sem fogyok,száraz a bőröm,székrekedésem van,folyton fáradt,álmos vagyok...szóval tuti ez a bajom!
2010. ápr. 11. 21:30
7/10 anonim válasza:
Szia!Első vagyok!Nekem is a hízás volt az első!25 kiló plusz:(((!De ráfogtam a fogamzásgátlóra!Aztán jött az izzadás!Meg a székrekedés!És a legvégén a légszomj!Na az volt csúcs!!!Éjszakánként pánikroham,mert nem kaptam levegőt!Aztán meg kicsinálta a szivemet!Most betalockot szedek,mert tachicardiám is lett a pajzsmirigy miatt!
8/10 A kérdező kommentje:
Az micsoda??
2010. ápr. 12. 09:58
9/10 anonim válasza:
A tachicardia???Az azt jelenti,hogy nyugalmi állapotban,mármint mikor nem csinálok semmit,akkor is 120-140 a pulzusom!Így muszály lassítani Betalockal!Ami egy szívgyógyszer!
10/10 A kérdező kommentje:
Értem. Hát akkor vigyázz magadra!
2010. ápr. 12. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!