Negatív terhességi teszt másnapra pozitív?
Utolsó, ez inkább :( mint :) Egyáltalán nem vicces, amin a kérdező keresztülmegy.
Kérdező, engedd el ezt a hónapot, próbáld meg elfogadni, hogy megint nem sikerült. Tudom, mit élsz át, én is próbáltam még a menstruációk első napján reménykedni, hogy talán nem is jön meg igazán, hátha mégis sikerült :( Én konkrétan a kukából szedtem ki a teszteket többször is, hátha... De nem én voltam az a szerencsés kiválasztott, aki teherbeesés mellett menstruált. Inkább most éld át a csalódást, ne reménykedj még pár napig, hogy aztán még nagyobb legyen a csalódás. Aztán ha te véletlenül mégis az a szerencsés vagy, akkor majd örülhetsz utólag.
Ha elengedted, akkor jó, le merem írni, velem volt olyan, hogy a pár órával később kikukázott teszt biza időn túli pozitív lett. Tényleg azért nem akartam leírni, hogy ne adjak hamis reményt. Pár nappal később újra teszteltem, mert nem jött meg a mensim, és akkor már közepes erősségű, időn belüli pozitív volt. Sajnos aztán elég korán elhalt az embrió, missed ab lett a vége. De lényeg, hogy tényleg lehetséges, hogy az időn túli pozitív mégis érvényes, de nem biztos, hogy jó is lesz a vége :( Valószínűleg az a kis sejtcsomó már elejétől fogva nem úgy termelte a hcg-t, nem úgy fejlődött, ahogy kellett volna. A sikeres terhességeimnél hálistennek találkoztam egyértelmű pozitív tesztekkel is, ott nem kellett kivárni az akárhány percet, a szemem előtt rajzolódtak ki a csíkok, ahogy eloszlott a vizelet a papíron. Szóval ezért is mondom, hogy inkább tekintsd negatívnak ezt az időn túlit.
Mivel neked meg is jött a menstruációd, lehetséges, hogy kémiai terhességed volt. Ha netán többször előfordul, ez egy fontos információ lehet a nőgyógyász számára.
Te jo eg kerdezo! Ne haragudj,de alapbol vagy ilyen bunko,vagy nekifutottal?
Nem harmadszor nyaggattalak,2x kertem,hogy tennel-e kepet!
Nem azert,mert hulyenek gondollak,hanem 2gyerekes anyukakent ilyennel meg nem talalkoztam es erdekelt volna,hogy ugyan ugy nez-e ki,mint egy idon belul kijott teszt,vagy valamiben mas!
En kerek elnezest,hogy erdekelt volna!
Nem nyaggattalak,csak kivancsi voltam es ezert ketlem,hogy bunkozni kellett volna,ugyanis egyetlen egy veled hasonloan bunko megjegyzest sem tettem ugy gondolom!
Gratulalok ehhez a megnyilvanulasodhoz csak azert,mert anyakent kivancsi vagyok ilyesmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!