Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Igen es ha olyan alt az ember akkor automatikusan bele gondol milyen Jo érzés lenne!
Dehát miert ne jönne össze ! Ti sem olyan rég probalkoztok...Te meg még hozzam képest fiatal is vagy 😀. Lesz babó meglátod ! Jöjjön össze mindnyájunknak
Sziasztok!
Én júni 10-re nem várom.Peteérést 27-én éreztem,22-én és 25-én voltunk együtt.Kislányra hajtunk. :) Kisfiam most volt 7-én 1,5 éves,jó lenne ha összejönne a kistesó.Bár ez az első próbálkozós hónapunk.Fiam 4 hónapot váratott magára.Én 29 éves vagyok.
Szorítok mindenkinek! :)
moniq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!