Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Ha a barátommal lefeküdtem és kihúzta és rá 5-10 másodperccel el is ment. Ezt a ciklusom 6. napján csináltuk. Közben kb. 20-21. napnál tíz napig volt barnás-véres folyásom. Most késik a menszim 1 hete. Így lehetek terhes?2016. máj. 29. 22:35
1/5 anonim válasza:
Olvasd el az 50 millió másik ilyen kérdést, és megtudod, hogy IGEN LEHETSZ.
2/5 anonim válasza:
Hű hat közepes az eselye az tuti de hat majd vagy a menzesz vagy egy teszt megmondja
Aktus után 16 nappal csinálj egy terhességi tesztet
3/5 anonim válasza:
Lehetsz, sőt ha már 1 hete késik valószínűleg az is vagy. Ez van ha két hülye nem gondolkozik, de remélem nem vagy terhes csak mondjuk haldokolsz vagy akármi. Nehogy szegény gyerek szenvedjen már miattatok.
4/5 zombienyul válasza:
Nem, olyan biztos, hogy 1 hetes csúszás rögvest terhesség. Nekem fogamzásgátló előtt baromi rendszertelen volt a havim... Ettől függetlenül jegyezd meg BÁRMIKOR LEHETSZ TERHES HA NEM VÉDEKEZEL!
Azok akik a naptáras és megszakításos módszert alkalmazzák szerintem PISZOK mázlisták.. Bármikor becsúszhat, tudod spontán ovuláció... stb. Tanultuk bioszon, hogy előfordulhat :) VÉDEKEZZETEK!
5/5 anonim válasza:
50% az esélye annak, hogy terhes vagy. Vagy igen, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!