Mikor érdemes tesztet csinálni?
A ciklus.hu szerint nekem tegnap volt ovulációm 13-án, szeretkeztünk is a párommal...
Mikor érezhetem magamon a terhesség első jeleit?
Ha minden nap próbálkozunk az jó vagy hátrányos?
Előre is köszönöm a segítségeket :)
Az is elég ha peteérés előtt ,közben vagy után vagytok együtt,ha pontosan meg tudod határozni a peteérésed.
Legnagyobb esélyed ekkor van.
A terhességet valószinű csak az elmaradt mensi után fogod érezni.Nagyon ritka aki előbb megérzi.
Én pl.csak a 6. héttől éreztem mindkét babámmal.
Szia!
A terhesség első jeleit 3-4 hetesen, a beágyazódás után érezni lehet, persze emberek vagyunk nem gépek, változó, hogy ki mikor és milyen tüneteket észlel. Van akinek semmi baja sincs. És hogy mindennap próbálkozzatok-e, new legyen tudatos a szeretkezés, hagyd hogy megtörténjen, amikor vágysz a párodra, és ne akkor mikor a naptár előírja. A pete bármikor kilökődhet, ha jól érzed magad, NE stresszelj és NE görcsölj. Egyszerűen ne gondolj rá, tudom, hogy nehéz, hisz én is voltam már hasonló helyzetbe.
A tesztet a kimaradt menstruáció után 2-4 nappal érdemel megcsinálni.
Remélem segítettem.
Pár ht után mindeképp érezni fogod,ha jön a baba!
Azt mondják,ha egy-két nap kimarad,akkor nagyobb az esély,de én nem hiszek benne.
Mi is mindennap együtt voltunk és meg is lett az eredeménye!:)
Szorítok!
Egy 7 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!