88picur kérdése:
Most rossz a teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most van a 2. Napja h nem jött meg! :) de ... Csinaltam tesztet de nekem igen csak fura! A "C"résznél halvány csík a "T" résznél meg masszatolt erősebb csik van... Most ez mi akar lenni? Nem tudom! Segitsettek!2016. máj. 29. 11:46
3/18 anonim válasza:
Nem áztattad el véletlenül? Szerintem csinálj egy másikat
4/18 anonim válasza:
Valószínű hibás teszt,ismételd meg de szerintem pozi gyanús! Ha lehet ne kazettás tesztet vegyél,hanem teszt csíkot :)
5/18 anonim válasza:
Hibás a teszt! A "C" (controll) vonal pont arra szolgál, hogy "tesztelje a tesztet", nem a sorminta miatt. Ha az nem okés, akkor értelmezhetetlen a teszt. Vegyél másik faját, és ismételd meg a tesztet. :)
6/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Holnap reggel csinálok facelle-vel egyett.
2016. máj. 29. 12:03
7/18 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, az mit mutat majd! Mindenképpen írd meg! :) (Amúgy szerintem is a Facelle a legjobb teszt!)
9/18 anonim válasza:
Mindenképpen csinálj egy másikat,ez hibás vagy nagyon eláztattad.
10/18 A kérdező kommentje:
Van otthon meg gabriel teszt? Lenne értelme h ellőjek 1-et?!
2016. máj. 29. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!