Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek ilyen tünete...

Volt valakinek ilyen tünete menstruáció előtt és babát jelzett?

Figyelt kérdés
Mértem hőt és ovuláció tesztet néztem és 16 án volt nyúlós nyák és 19 éreztem elég erősen a tüsző repedést össze is bujtunk. Mellem nőt és feszül, de ma olyan erős fejfájásom van ami eddig még nem volt. Lehet fejfájás az első tünet ha terhes vagyok? Volt így valaki mielőtt meg jött volna és utólag terheseget igazolt a fejfájás?
2016. máj. 28. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat meg eleg korai lenne! Aktus ota ez a 9.nap.esetleg beagyazodas lehet,de ez meg babat tuti nem jelez!
2016. máj. 28. 12:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a beagyazodas járhat fejfájással?
2016. máj. 28. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:

A beágyazódás maximum barnázással, vagy pici vérzéssel járhat, semmi egyéb tünete nincs. Maximum erre fogják. Terhességi tünet a Hcg hormontól van, ami a beágyazódáskor kezd el termelődni. De míg a végére nem ér a műveletnek, olyan minimális a HCG termelődése, hogy azt nem lehet érezni sajnos :(

Nekem volt olyan ciklusom, hogy beágyazódástól végig szédültem, hányingerem volt. Sajnos a 28. napon meg is jött.

Aztán a következőben teljesen tünetmentes voltam, megint megjött.

Most nem tudom mi lesz, holnap kiderül. A görbém nagyon jól alakult a mai napig úgy nézett ki, trifázisos, de mára esett 3 tizedet a hőm. A jóstesztek halvány csíkosak, tegnapig erősödött, mára halványabb lett, mint a tegnapi :(

Hát holnapra kiderül.

Egyébként a fejem nekem is fáj, valszeg az idő miatt, holnapra jégesőt mondtak.

De kívnom neked, hogy babás legyél :) Mikorra nem várod? :)

2016. máj. 28. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Elsejére vagy másodikara nem várom a menstruációm.
2016. máj. 28. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Görbét nincs kedved csatolni? :)

Nekem ez a mostani:

[link]

Ez az előző:

[link]

Drukkolok neked nagyon :)

2016. máj. 28. 18:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Görbém nincs nem vezetem. De tegnap este az orvosi ügyeleten kötöttem ki erős migrénem volt, nagyon rossz volt az egész fejem be dagadt, most reggel hálistenek elmúlt.
2016. máj. 29. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban vagy :) Megy a drukk :)
2016. máj. 29. 09:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy drukkolsz.. :-)
2016. máj. 29. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Mizujs? Nekem.tegnap megjött :(
2016. máj. 30. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!