Vajon tényleg baba? Vagy inkább megjön?
25.én kellett volna megjönnie, de nem jött. Pár napja megjön érzésem van néha, szúrkál is. A mellbimbóm is fájdogál(nem vészesem), reggelente éppen hogy, napközben egyre jobban, estére fáj mindíg a legjobban.
Decemberben volt egy 2 hetes késésem, akkor nem is foglalkoztam azzal hogy baba, aztán megjött sokkal erősebben mint szokott, doki azt mondta hogy elment. 😢
Ma reggel csináltam egy tesztet, amin egy nagyon-nagyon halvány második csík lett.
Soha nem szoktam menszesz előtt érezni azt a bizonyos mindjárt megjönt. Max 1 órával előtte, most meg már 2-3 napja folyamatosan hol jobban hol kevésbé.
És az norrmális hogy eddig megjön érzésem volt/van, most délután óta meg van egy kis pecsételés, maszatolás (barna)?
2napja nem jön meg, kezdek kételkedni a babóban.
Lehet azért halvány mert még csak most ágyazódik/ágyazódott be?
Köszönöm, én is reménykedem.
3 babám ment már el, soha nem tudtak segíteni.
Kedves kérdező! Nâlam is így volt. Tuti fix megjön érzés, barnáztam is, majd full pozitív teszt!
Azóta 8.5 hós a kisfiam :)))
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!