Ha az aktus utan 12. nap reggel tesztelek akkor biztos eredményt kaphatok?
Figyelt kérdés
A párommal 14.én voltunk együtt védekezés nélkül,a ciklusom nem túl pontos de a napokba kellett volna hogy megjöjjön de semmi erre utaló jelem nincs(előtte mindig fájnak a melleim)holnap lesz 12napja az aktusnak es ha reggel tesztelek az már pontos eredményt fog adni vagy várják még vele?2016. máj. 25. 18:21
11/13 anonim válasza:
Én rendeltem a netről érzékeny tesztet egy raklappal, tudományos szempontból kíváncsi voltam a testem működésére. Nekem a 11. Dpo-n a teszt már halvány pozitívat mutatott, másnap már a normál teszt is. :-) Ma kellett volna megjönnie, és ma már egy egész erős tesztet produkáltam. Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz a teszt eredménye, drukkolok! ;-)
12/13 A kérdező kommentje:
Megcsináltam reggel a tesztet ,negativ..
2016. máj. 27. 15:29
13/13 anonim válasza:
Ezért nincs értelme tesztelni ideje korán.
Mert ettől függetlenül még simán lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!