Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódást vajon mennyire...

A beágyazódást vajon mennyire befolyásolják külső tényezők?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ugye ha nem tud beágyazódni, vagy kilökődik a menstruációval, akkor az ellen valójában sajnos nem lehet tenni. De én is elő tudom idézni, hogy ne legyen sikeres egy beágyazódás? Például eddig nem sportoltam, de mától szeretnék egy pár kilométert biciklizni esténként, hétvégén pedig táncolni mennénk, és lenne egy pár kilométeres túra is. Ezért merült fel bennem ez a kérdés.
2016. máj. 24. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Pláne nem ilyen léptékben. Ha elkezdenél súlyt emelni, az se befolyásolná, amiket meg írsz nem mozgásmennyiség.
2016. máj. 24. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Az eseti sporttal, mozgással (tánc, túra) nincs szerintem probléma. Ha még nem sportoltál eddig rendszeresen, én nem kezdeném el pont most a rendszeres sportot (pár km esténként, az mennyi, 5 vagy 30?). Én pl rendszeresen futottam, hetente kétszer 3 km, de abban a hónapban, amikor végre sikerült teherbe esnem, futás közben éreztem, hogy fáj a hasam néhány száz méter után. Abba is hagytam. Sajnos azt a babát elvetéltem, most pedig ráálltam inkább a jóga alapú mozgásformákra.
2016. máj. 24. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen mozgás csak akkor okoz vetélést, ha amúgy is van valami probléma a háttérben, genetikailag nem stimmel valami vagy a méhnyálkahártya vastagsága nem elég jó, esetleg progihiány is van...stb. Barátnőm pont beágyazódás idején hatalmasat bulizott szilveszterkor, füstölt mint egy kémény és rá 3 vagy 4 napra tesztelt pozit, amúgy meg elment uszodába is és szaunázni is pont akkor, meg elég pörgős napokat élt meg, stesszelt is rendesen, mégis igen erős, egészséges kislánya van. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor mindent bele, rúgjál be mint a szamár, vagy edzd magad halálra :)

Nyilván, ha elkezdesz napi 1000 felülést nyomni, mert nagy súlyokat emelni, vagy leesel egy ló hátáról, megint más, az kihat, de az ilyen ártatlan hobbi sportok szerintem nem. Annyit olvastam még, hogy az ugrálós sportok nem túl jól ilyenkor, én trambulinos intervall edzést csinálok, ezeken a napokon pedig bringázok helyette vagy gyalogolok, kocogok lassan.

2016. máj. 25. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 25. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Lányok én teniszre gondoltam menni, igaz fél év kihagyás után, de a baba még nem jött össze így visszamegyek, hátha a sport megnyugtat és hamarabb beágyazódik a kicsike. Persze nem edzem halálra magam, csak heti 2 edzés :-)
2016. máj. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!