Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vart utan egy nappal....

Nem vart utan egy nappal. Volt mar valaki igy?

Figyelt kérdés
tegnap kellett volna megjonnie, de nem jött helyette ma reggel par csepp vér es inkább barnás maszatolas... szerintetek erdemes tesztet vennem vagy ez mar a menstruáció? Eddig ha megjött egyből el öntött a vér de most másképp van.
2016. máj. 24. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia

nekem mikor 2. napja késett akkor volt ilyen barnás cuccom, akkor azonnal hozattam a párommal tesztet és pozitív lett :)

Most vagyok 37 hetes !

Drukkolok neked!

Vegyél tesztet és majd írd le mit mutat.

2016. máj. 24. 12:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt jo hallani, hogy neked is igy volt.:) szerinted ma délutáni pisibol mar kimutatja ha babas lennék vagy varjak vele reggelig?
2016. máj. 24. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelhetsz, nekem is délután lett erőss pizitív.

De ha esetleg nem mutatna semmit, próbáld majd reggel vagy 2 nap múlva :)

Első voltam

2016. máj. 24. 12:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi majd írok: )
2016. máj. 24. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez két irányba mehet még.

Én vennék egy tesztet, és ha holnapig nem önt el a vér, akkor reggel megcsinálnám.

Persze ha nagyon izgatott vagy, délután is ellőhetsz egyet, csak ha az negatív, akkor az az eredmény sem biztos még.

2016. máj. 24. 13:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon izgulok, de lehet kivarom a reggelt, főleg azert mert ma mar ha 20x nem egyszer sem voltam pisilni. Biztosan nem lenne elég koncentrált.:( bar ne lennék ilyen türelmetlen.
2016. máj. 24. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha gyakran kell pisilned, az jó jel is lehet. :)
2016. máj. 24. 13:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam de negativnak latom: ( viszont a reggeli par cs éppen kivul még mindig nincs semmi. Ugyhogy reggeli pisibol is csinalok azért egyet.
2016. máj. 24. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

teszteltél azóta?

2016. máj. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!