Segítsen aki tud. Ez egy faceelle digitális terhességi teszt. Szerintetek ez szellemcsík vagy halvány pozitív?
Igazából nem tudom. Ha csak egyszer láttál egy nagyon halvány csíkocskát, és többször nem, az is lehet, hogy "elkezdődött valami, de nem fejeződött be". De az is lehet, hogy csak száradási csík volt akkor, bár az említett teszten én ilyet soha nem tapasztaltam. Nekem a nagyon halvány után szépen erősödött, de nem mindenki egyforma. Olyat is hallottam már, hogy csak a nemvárt után egy héttel mutatott nagyon halvány pozitívat... Szóval ne add fel a reményt! Ha megjön, a vérzés erőssége szintén árulkodó jel lehet.
Az is lehet, hogy túl korán teszteltél. Nekem pont ebben a ciklusomban egy héttel később volt az ovulációm, és ehhez igazítva az ovuláció utáni 13. napon lett először egy határozottan erős tesztem (mi csaltunk, használtunk LH tesztet, de megéri szerintem). Mindenképp írj, hogy hogy alakulnak a dolgok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!