Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítsen aki tud. Ez egy...

Segítsen aki tud. Ez egy faceelle digitális terhességi teszt. Szerintetek ez szellemcsík vagy halvány pozitív?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 06:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ez még bármi lehet szerintem! A reményt csak akkor veszted el, ha meg is jön... Nem tudom, esetleg ha babát szeretnél, nem vezetsz hőgörbét? Abból nagyon sok mindent ki lehet következtetni! :-) (Egyébként nem tudom mi van ma ezekkel a tesztekkel, ma reggel a kupakos facelleeesen már ugyanolyan erős volt a csíkom, mint a kontrollcsík, egy netről rendelten meg alig látszódott valami...Ugyanolyan érzékenységűek...De a hőm, még mindig fent van, úgyhogy biztos a teszttel volt valami. Szerintem a facellees az egyik legjobb teszt, inkább olyat vegyél még. :-) )
2016. máj. 27. 08:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.Hát tényleg csak akkor fog elveszni a remény ha megjön.De olyat is hallottam hogy valaki a terhessége végéig "menszeszelt".Meg ha nem lennék terhes akkor szerintem egy halvány vonal sem jelent volna meg.Vagy igen?
2016. máj. 27. 10:32
 13/14 anonim válasza:

Igazából nem tudom. Ha csak egyszer láttál egy nagyon halvány csíkocskát, és többször nem, az is lehet, hogy "elkezdődött valami, de nem fejeződött be". De az is lehet, hogy csak száradási csík volt akkor, bár az említett teszten én ilyet soha nem tapasztaltam. Nekem a nagyon halvány után szépen erősödött, de nem mindenki egyforma. Olyat is hallottam már, hogy csak a nemvárt után egy héttel mutatott nagyon halvány pozitívat... Szóval ne add fel a reményt! Ha megjön, a vérzés erőssége szintén árulkodó jel lehet.

Az is lehet, hogy túl korán teszteltél. Nekem pont ebben a ciklusomban egy héttel később volt az ovulációm, és ehhez igazítva az ovuláció utáni 13. napon lett először egy határozottan erős tesztem (mi csaltunk, használtunk LH tesztet, de megéri szerintem). Mindenképp írj, hogy hogy alakulnak a dolgok! :)

2016. máj. 28. 13:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem a menszeszem 2-3 napig szokott tartani.Ebben a hónapban 1 napig tartott.A "menszeszem"egy keddi napon volt és azon a héten vasárnap reggeliből csináltam és negatív.Majd 2 hèt múlva hétfőn és kedden reggel csináltam egyet és azon volt ilyen.Ez a héten volt.E hét péntek reggel digitális clear blueval teszteltem de negatív.Ma reggel xepiles vizeletsugaras negatív.Hát sajnálom hogy nem jött össze. :( Tavaly szeptemberben lesz 1 éve hogy nem szedem a fogamzásgátló tabit és hogy nem védekezünk a párommal.
2016. máj. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!