Inofolic tapasztalat?
Figyelt kérdés
kinem mennyi idö útán hatott? menyit szedett?2016. máj. 23. 11:15
1/11 anonim válasza:
Nekem ajanlottak olcsobb keszitmenyt ami allitolag ugyanazt tartalmazza. Azt mondta a patikus hogy ez is jo es joval olcsobb. Folio forte a neve.
2/11 anonim válasza:
Én Myo Inositol-t rendeltem, ez is ugyanaz, mint az inofolic, endokrinológus is azt mondta, ez is jó. Nekem az endo doki azt mondta, mindenképpen 2x1 kell, reggel és este.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én is ezt vettem mert olcsobb. De nem tudom menyiben járul hozzá a fogantatáshoz illetve milyen gyorsan hat.
2016. máj. 23. 15:16
4/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta az endokrinolóhus, hogy az inzulinszabályozásra jótékonyan hat, és a peteérést is segíti, jobbak lesznek a peték.
5/11 anonim válasza:
Én 2 hónapja szedem. Még sosem volt a progeszteron szintem 15 nmol/l-nél magasabb, de az előző hónapban 29 lett! Nekem ez egy pozitív tapasztalat.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem sajnos nem tudnak kiszabadulni a petesejtjeim és cisztává alakulnak. Pedig anyira szeretnénk az babát.
2016. máj. 23. 21:12
7/11 anonim válasza:
Nekem a dokim letiltott róla, mert hogy sokaknál roncsolja a petesejtek minőségét...
8/11 Dinus87 válasza:
Szia!! Nekem is endokrinologus ajánlotta az első doboz után rögtön teherbe is estem sött egy kicsivel hamarabb mert 7hetes voltam mire kiderült.Nekem napi egyett kellet inni!!! Szerintem jó!! Megéri az árát.
9/11 A kérdező kommentje:
11 napja szedem elvileg 27én lesz az ovum de mult honapban is csuszott egy hetett. Teszteltem és arra lett pozitiv remélem nekem is segit.
Gratulálok a babához :)
2016. máj. 24. 14:36
10/11 Dinus87 válasza:
Köszi!a kicsi fiam màr 1.5éves elmúlt sok sikert neked .sosem gondoltam volna hogy az elsö adag utàn össze jön mert màr annyi mindentvprobàltam. De ez bejött csak ajànlom mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!