14 évesen terhesség, vagy álterhesség?
Hello mindenki, az egyik barátom aki 14 éves, az történt vele, hogy egyik este után 1 hónap kihagyással és 3 negatív tesztel úgy érzi, hogy terhes.....
Mivel nagyon jó barátságba vagyunk, kiírtam ezt, hátha segít valaki.
Lehet, hogy csak állterhesség?
A hasa is nagyobb lett,,,,
A hasa 1 hónap után nem lehet nagyobb.
Szerintem csak képzelődik. A menstruáció kimaradása olyan korban még normális, nekem is volt, hogy 3 hónapig nem jött meg, aztán ha igen, akkor 10 napig is megvolt, utána ismét hónapokig semmi.
Mitől érzi azt?
14 évesen ez durva
Na de a lényeg h 12. Hét szóval három hónap után látszik valami egy hónap alatt semmi
18 éves korig áll be a menzesz addig meg van ideje
Fog késni kimaradni kétszer megjönni egy hónapban stb stb :)
Nagyon, nagyon szépen köszönom a válaszokat!
Segítettek is....
De én úgy gondolom, ebbe nincs senkinek beleszólása abba, ami történt, se nekem se senkinek.....
És igen, megtörtént análkül!
Nem Ő az els ember a világon, akivel megtötént, sőt, maapség minden 6. 14 feletti ember ezt csinálja.....
Teljesen normális, csak van akinek nem számít, van aki éppen erről fél a szüleinek beszélni, stb.
És ezt nem tudod neki elmagyarázni, pl: mért kéne elmodnani
Szóval mégegyszer, köszönöm, és Ő is :D
:-D
Normálisnak tartod,hogy valakiakinek fogalma sincs arról,mit hogyan kell csinálni,az már javában gumi nélkül pörőg a fszon,aztán itt aggódik,hogy jaj terhes lesz???
Nem kicsim,ez nem normális! Menő,az lehet( egy bizonyos körben menő,ha valaki ész nélkül kefél),de nem normális!
Hmmm!
Igen, lehet akkor kellett volna gondolkodni
Egy ember az életbe sok hülyeséget csináll, de szerintem sokszor egy dolog legyűr egy másikat, szóval itt a perc hevéről beszéllünk, pontossabban' a pillant hevéről!
Szóval, mint ahogy leírtam!Nem, egyáltalán nem kértem senkit,hogy értse meg a helyzetet, de nem kell lehordani!
A mai világban, nem ez az első eset, de erre most nem tudom mit írjak!
Igaz, akkor kellett volna gondolkodni!
De hát sok hibát követ el az ember amit megbán, pl:
Hogy magát is megszülték, lehet az Ön anyja nem akarta, ki tudja lehet egy ku**va volt, egy aszo**ális' tömegp*cs*, de akkor is!Véleten volt, és még is szereti az anyját, nem?
Köszi mindenkinek, Nem kérek több kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!