Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ti hogy bírjátok ki,...

Lányok, ti hogy bírjátok ki, hogy ne teszteljetek szinte már az aktus után pár nappal?

Figyelt kérdés

Hanyadik dpo-n vagytok, és milyen tünetek vannak-ha vannak?

Én ma a 4-en. De annyira türelmetlen vagyok!

2010. ápr. 10. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Türelmetlen az lehetsz de feleslegesen idegesíted magad a 12-14 dpo-ig.

Ha esetleg meg is termékenyültél,az az egyesült és szedercsíra állapotban lévő sejtcsomó ott úszkál a petevezetékedben,útban a méh felé,és úgy 6-9 nap múlva ér a méhbe ahol még időbe telik mire keres magának egy jó tapadási helyet a méh falban.

Szóval hova türelmetlenkedsz?:)

Majd a 12 dpo körül biztosat mutat a teszt,ha meg nem jön meg a mensid,az még biztosabb.

15 hetes kismami.

2010. ápr. 10. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
én úgy bírtam ki nemvártig a tesztelésel,hogy beláttam azt h ha lőbb tesztelek akkor úgyse mutat semmit.
2010. ápr. 10. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel mint az előttem szóló, négy év alatt 2 negatív tesztet lőttem csak el. Egyszerűen tudom hogy nem lehet pozitív:( Most megy igazán élesben nálunk ez az egész, de nekem egyáltalán meg sem fordul a fejemben hogy teszteljek majd ha esetleg tényleg szokatlan tünetem lesz olyat amit még ezidáig nem tapasztaltam vagy elmarad mensi és plusz tünetek is lesznek.
2010. ápr. 10. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Énis úgy vagyok vele hogy az első biztos jelnél azaz a mensi kimaradása után érdemes csak :) én félév alatt már vagy 20 teszet csináltam de már most csak nevetve gondolok vissza rá :D ha van baba akkor ugyis megfogom tudni addig pedig foglalkozok más dolgokkal amig lekötnek :)
2010. ápr. 10. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Helló!Csajok!Én pedig pont az ellentétetek vagyok!Én még nem csináltam egy terhességi tesztet sem!Pedig Mi is nagyon szeretnénk már babát!Valahogy nem foglalkoztat,rábízom magam a természetre!És tesztem sincs itthon!Talán Ti se vegyetek és hátha könnyebb lesz!

Mindenkinek sok sikert!!

2010. ápr. 10. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Utolsónál a mai bónusz pont! :D :D

igaza van mellesleg,nem szabadna görcsölni és jön a baba:)

15+1 hetes kismami

2010. ápr. 10. 17:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem görcsölök a teherbeesésen, mert tudom, hogy azonnal sikerülni fog (talán már sikerült is), csak tudnám már meg!!! :D A teszten görcsölök.
2010. ápr. 10. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Naaa neee már hajam égnek áll mikor azt kérdezik tőlem is hogy nem vagyunk görcsösek? Nem szabad görcsösen akarni a babát . De nem vagyunk ! :D

Én mint írtam négy év alatt 2 tesztet lőttem el (csak a 3. ami a dobozban volt az várat magára,az lesz a pozi teszt,előre nem veszek) csak két hónapot görcsöltem kb 2 évvel ezelőtt és kész utána éltem boldogan az életem mint ahogy most is. Tudom hogy nekünk is lesz ,eljön annak is az ideje :)

De hogy nem vagyok görcsös az tuti. Vágyom rá ez viszont természetes. A mensit meg nem tudom nem várni egyszerűen nem tudom elképzelni milyen az ha nem jön :) Sosem késik úgyhogy ez lenne az első igazi jel.

2010. ápr. 10. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Nehezen birtam ki annak idején.. nagyon nehezen.. addig is mértem a hőmet és figyelgettem magam.. és amikor pozitiv lett, előre éreztem, hogy az lesz.

drukkolok!!!!!

2010. ápr. 10. 22:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: és Te mennyit vártál? Hanyadik dpo-n lett pozi?
2010. ápr. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!