Ért valaki a hőgörbéhez? 27 28 naposak a ciklusaim! Már volt peteeresem?
2016. máj. 20. 09:27
1/8 anonim válasza:
szerintem volt, de még várj pár napot, mert egy ideig fent is kell maradni, nem elég 1-2 nap mikor magasabban van. Ha fent marad, akkor megrepedt a tüsző. Ha korán leesik, annak hormonális okai lehetnek, melyeket ki kell vizsgáltatni. Illetve szerintem kicsit alacsony az alaphőd is, de ez persze nem biztos, hogy pm betegség, vannak, akiknek alapból kevesebb.
2/8 anonim válasza:
16-17-ik ciklusnap között esélyes, de a holnapi mért érték után lehet biztosat mondani.
3/8 A kérdező kommentje:
Az ovu teszteket ne nézzetek!csak a nőt.
2016. máj. 20. 10:39
4/8 A kérdező kommentje:
Hőt!bocsi
2016. máj. 20. 10:39
7/8 A kérdező kommentje:
36.4 én vagyok még mindig.
2016. máj. 22. 22:39
8/8 anonim válasza:
Akkor az eredeti elképzelés tolódott, ha holnap 36,3-at, vagy annál magasabb értéket mérsz, akkor a 16-17-ik nap között volt kb. az ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!