8,6 U/L a HCG 3 nap mulvara nem varom. Terhes lehetek?
itt a gorbem:
ma volt a vervetel progeszteron 38,1 nmol/L
HCG 8,6 U/L
pozitiv teszttol szednem kell utrogestant mert mar volt vetelesem. szerinettek lehetek terhes?
Hány vetélésed volt? (ne haragudj a tappintatlan kérdésért)
Nekem is volt már veszítésem, de nekem nem ajánlott semmit a dokim, tapasztalt, egyetemi prof. :-?
Sok sikert az egészséges babához!
egy volt. 6.heten ures szabalyos petezsak. 7.heten ures, szabalytalan petezsak. 8.heten missed ab.
az a doki aki a mutetet csinalta nekem sem ajanlott semmit de magamtol elkezdtem kivizsgalasokra jarni magan laborba, uj dokit kerestem, kiderult a progeszteron hiany, mar jo elore felirta nekem hogy ha pozitivat tesztelnek akkor szedjek napi 3x2-t. azt ajanlom te is jarj utana, en ugy ereztem nincs veszteni valom max kiderul hogy egeszseges vagyok es tenyleg veletlen volt. nem tudtam a fenekemen ulni.
ezeket csinaltattam meg: 3., 21. napi hormon, terheleses cukor es inzulin vizsgalat, teljes verkep, TSH, T3, T4, anti TPO, D-vitamin. ezek mind kozrejatszhatnak a vetelesben. Minden jot kivanok!
Köszi. Engem szinte leszidott a dokim, amikor utána érdeklődtem, kért szépen, másodszor kevésbé szépen, hogy hajkurásszam el a negatív predesztináló feltételezéseimet...
A pajzsmirigyem rendben, hormon problémám sosem volt...
Köszi a tanácsodat! A lehető legjobbakat :)
5# azt ajanlom valts dokit... en nem maradnek.. nyilvan fontos a pozitiv hozzaallas de nagyon sok esetben van oka a vetelesnek es ez szornyu h csak 3 utan veszik komolyan az embert... en is a legjobbakat kivanom!
6# sajnalom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!