Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló után kinek...

Fogamzásgátló után kinek mikor jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Én 9 évig szedtem a gyógyszert. Egy éve hagytam abba kb 5hónap után kezdtük a próbálkozást ,de azóta se akar jönni a baba! Első hónapban volt egy kémiai terhessegem meg most is. Orvosnál voltam kaptam gyógyszert mert elvileg a progi szintem alacsony ,de az se segít! Sokan mondták ,hogy a gyógyszer után hagyjak ki 3 hónapot utána röktön próbálkozzunk mert utana úgy felfog borúlni a hormonháztartásom ,hogy mire helyre jön akar 2-3 év is kellhet.. lehet igazuk lett! Szóval szeretnem ,ha tapasztalatokat írnatok. Köszönöm!

2016. máj. 19. 12:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia a PCO 16 éves koromban derült ki az IR meg úgy hogy elmentem 1 éve endroklinológushoz. Kaptam rá gyógyszert (meforal meg letrox) de nem bírta a szervezetem és nem szedtem tovább . E hónapban van 1 éve hogy abba hagytam a fogamzásgátló szedését ( Rezia) Júliusban kezdtünk el próbálkozni. Totálisan Spontán jött össze a baba... Annyi hogy Kókuszolajat használok sütéshez főzéshez , meg xilitet. kisebb adagokat eszem plusz teljeskiörlélsű dolgok... fogyni még nem sikerült sokat de valami csoda folytán sikerült a baba. Köszönöm szépen :) 22/L
2016. máj. 19. 19:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:)))
2016. máj. 20. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Esetleg a barátcserje és cickafark kúrát próbáld ki. Jótékony hatással van a peteérésre. Nekünk bevált, soha nem volt rendszeres a ciklusom, mégis viszonylag hamar megfogant a fiunk!
2016. jún. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!