Május 28.-án volt egy missed ab.-om. Mennyi az esélye hogy újra megtörténik?
szia nálunkaz első kislányunk megszületett és utána amikor 9 hós volt elvetéltem spontán aztán a következő hónapban megint voot egy babó ő is megszületett sikeresen és kislány lett és mikor ő volt 10 hós megint lett egy desajnos elhalt és műtét következett aztán mikor letelt a 3 hónap újra próbáltuk de sajnos ő is meghalt és megint műtét ez most volt május 9.-én azóta pedig semmi, nagyon várom már hogy jelentkezzen a babó de nagyon félek is tőle (bár már rutinos vagyok a missed ab-okban:-((((((
nem tudom hgoy mi lesz most várom a hormonvizsgálat eredményét elvileg pénteken lesz meg és abból talán kiderül valami az eddigi orvosom azt mondta hogy csak próbálkozzunk a mostani meg megnyuggtatott hogy volt nem egy olyan kismamája akinek már 5 műtétje volt és most mégis várandós
nem tudom hogy mitől lehet ez de már nagyon izgulok hogy mi lesz legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!