Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mióta próbálkozunk össze...

Mióta próbálkozunk össze vissza menstruálok, és barnázok. Tapasztalata, ötlete vam vaéakinek miért?

Figyelt kérdés

Eddig,legalábbis az utóbbi 2 évben napra pontos volt (32napos ciklus) februárban kezdtünk próbálkozni, azóta minden hónap más. Most is 4napot késett és barnáztam is. Az orvosom csal agusztusban fogad mert egyrészt külföldön van most ,másrészt akkor lesznek kész az eredményeim (immunológia, hemmatológia kész) persze kivétel ha terhes lennék de így...

Valami házi praktika esetleg? Már ha tudnám mitől van...

2016. máj. 18. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok segiteni, de nem vagy egyedul.

Nekem mindig pontos, 28 napos ciklusaim voltak, mar van is ket gyermekunk, illetve volt egy terhessegem tavaly, ami vetelessel vegzodott. Mindig nagyon konnyen teherbe estem.

A vetelest mutettel kellett befejezni, de egybol visszaallt a ciklusom, azutan 3 honapig vedekeztunk (en is voltam kivizsgalason).

Amiota nem vedekezunk es ismet teherbe eshetnenk, azota viszont teljesen mas a ciklusom, mint volt.

Van, hogy mensi utan napokkal ismet pecsetelo verzesem van par napig (es nem ovulacio miatt), de olyan is volt, hogy mensim 8 napig tartott a normal 4 helyett. Van, hogy csak 26 napos a ciklusom, de volt mar 32 is. Es persze teherbe sem estem meg.

En voltam mar ketszer orvosnal emiatt, nem talalt soha semmi gondot sem vizsgalattal, sem ultrahangon. Vezetek mar hogorbet is es a szerint rendben van minden, van peteeresem is minden ciklusban (ultrahangon is latszodott). A pajzsmirigyem, altalanos verkepem rendben van, a szep hogorbek miatt valoszinuleg hormonalis gond sincs.

Az orvos javaslatara rutascorbint szedtem egy ideig (a pecsetelo verzesek miatt), azota pedig C-vitamint nagyobb mennyisegben, ezenkivul E-vitamint. A folsavat lecsereltem folatra, mert az kiderult, hogy folsavfelszivodasi problemam van, csak a folatot tudja hasznositani a szervezetem.

Esetleg a C-vitamint, E-vitamint kilrobalhatod te is, illetve ha egy-ket honapig vezetnel hogorbet, akkor latszana, hogy milyen a ciklusod. Nem irtad, hogy mikor barnazol, de ha a ciklusod masodik feleben, akkor az utalhat sargatest elegtelensegre is.

Egyebkent meg probalj meg nem izgulni ezen tulsagosan, en a veteles miatt 3-4 honapig nagyon ragorcsoltem a dologra, mert nagyon szerettem volna ha hamar terhes leszek, vegul arra gyanakodtam, hogy a stressz miatt borult igy fel a ciklusom. Azota lazabban veszem a dolgot, elfogadtam, hogy nem lehet ezt siettetni.

2016. máj. 18. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
menj el egy endokrinologushoz , en is elmentem es kaptam duphastont , nekem is redszertelen a mesnim es mi i ssbabat szeretnenk , tehat remelem hogy helyre all minden nalam... es menj mas orvoshoz , olyan nincs hogy csak augusztusban tud fogadni
2016. máj. 18. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nalam ugyan ez volt.. mindig azt hittem, hogy sikerult.. egyszer volt pozi tesztem is de aznap megjott.. :/ igazabol en nem foglalkoztam vele.. bar nagyon rakattantam a babara rosszul voltam, hogy nem sikerul.. aztan atgondoltam, hogy majd akar jon.. nem eroltetem.. kovetkezo honapban pozi lett a teszt.. :) fel ev alatt sikerult..

14hkm

2016. máj. 18. 07:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek másikhoz, mert a kisfiam és a saját életem is neki köszönhetem, ő ismeri a kórelőzményem mindem apró részéetét, és nem zsákbamacskázott üegbeszéltük agusztusig nem tud fogadni üivel júliusig az országbam sincs és a városba csak akkor tér vissza, de megkaptunk az engedélyt a próbálkozásra egy telefondzámot hogy kit kell keresneü ha sikerülne. A kisfiam 2,5 évig "készült" tehát nem gondoltam hogy most gyors lesz, de ez azért aggaszt, olyan szépen rendben volt! Egy korababa mellett a stressz kikerülhetetlen, de a vitaminokat megpróbálom. És azthiszem keresek egy endokrinológust is ártani nem árthat...
2016. máj. 18. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!