Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A doki látott tüszőt a petefés...

A doki látott tüszőt a petefészkemben lehet hogy attól mégsem volt peteérésem?

Figyelt kérdés

A ciklus.hu-n vezetem a hőmet bejelölte a vasárnapot ovu napnak,más számolás szerint csüt.volt,22.-én kellene megjönnie,32 naposak a ciklusaim!De nem észleltem tojásfehérje szerű folyást mint máskor!Lehet nem volt peteérésem:(

MIkroszkóp már 6. napja páfrányt mutat!

Itt a görbém

[link]

2010. ápr. 9. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs én azt szeretném tőled kérdezni hogy lehet 2naponta pozi az ovu teszted??? Az max. 2 napig pozi ha elkapod a fel- és lemenő ágát is. Nekem is 22-ére tette a ciklus.hu a mensit, 8-ára az ovut és képzeld gondoltam ezt a hónapot végig ovu tesztelem (nem mikroszkóppal) és 5-6-án volt pozi! A folyás pedig minden nőnél más, egy adott embernél is havonta változhat, azért ne aggódj!
2010. ápr. 9. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Az csak magam miatt írtam,a mikroszkóp szerinti páfrányokra gondoltam,azt ne is vedd inkább figyelembe!Ovu tesztet nem vettem
2010. ápr. 9. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt köszi a választ!Sok sikert!
2010. ápr. 9. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Van a göbéden jelölve ovu fájdalom és tojásfehérje folyás is...

Akkor az hogy van?

Egyébként szerintem jol jelöli az ovu napját!

2010. ápr. 9. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen de az mind a két jelölt ovu előtt volt,azért nem is figyeltem,ott a pont,Lehet akkor volt peteérésem?,a hasam meg szinte minden nap fáj egy kicsit egész hónapban,akkor volt a legerősebb,a doki nem talált semmit mikor voltam ő sem tudta megmondani miért fáj állandóan,lehet túl görcsösen akarom a babót?!!

BOcsi ha elnéztem de most vezetem először a hőmet,és figyelmetlen voltam!

2010. ápr. 9. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!