One Step terhességi teszt, szerintetek hihetek neki? Csütörtökön kellett volna megjönnie. Kép van.
Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt most muszáj megmutatnom. Több mint egy éve próbálkozunk, már feladtam, hónapok óta nem is teszteltem, de most már harmadik napja késik.
Volt összesen 10 db ilyen tesztem, régebben mindegyik hómező volt, ez az egy maradt, és ellőttem. Ezen tisztán kivehető a második csík, igaz, ngyon halvány.
Élőben egy picikét jobban látszik, de nem erős ott sem, viszont egyértelműen kivehető. Van még itthon egy Lily márkájú, azt holnap reggelre tartogatom, még nem merek örülni.
Ez a csík kb 2-4 perc elteltével jött ki, nem figyeltem. Megcsináltam, azt hittem, egyből látszani fog, letettem, hogy úgysem, kimentem a konyhába, ittam egy pohár vizet, kinéztem az ablakon, és visszamentem és akkor már látszott.
Köszönöm nektek!!!
Még most is jól látható és rózsaszínes. Annyira örülök neki, de közben még bennem van, hogy mi van, ha valamiért mégsem igaz... Tudom, hülye vagyok...
Várok 10ig, addig nem iszom meg nem megyek wc-re, és megcsinálom az X-epilt (közben megnéztem és nem Lily, hanem X-epil ami itthon van).
Nem merek hinni ennek az egynek, pedig igaz kell hogy legyen, mert a társain tényleg az égvilágon semmi sem látszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!