Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás után hány nappal...

Beágyazódás után hány nappal mutatja egy 25-ös teszt a terhességet?

Figyelt kérdés

Több napig tart tudom. De 2 napig barnás folyásom volt. HA! beágyazódás lett volna,mikor mutatná a teszt? Nem tudom mikorra nem várom mert 26-32 naposak a ciklusaim. Most a 26.napon vagyok,ez a barnás folyás pedig tegnap és tegnapelőtt volt.

Úgy gondoltam várok még egy hetet,de nagyon csábulok a reggeli tesztelésre,csak gondolom nem mutatna semmit. Vagy mégis? Mit gondoltok?

2016. máj. 13. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Majd ìrd meg, hogy mi lett! Igyekeznék várni a 33. napig de egy teszt nekem is beleférne most reggel. ;)

Amúgy 25-s és 25-s közt is van különbség, nekem egy halvány pozi után egy másik márkád teszt két napra nem mutatott semmit, majd persze pozitív lett a biztonság kedvéért elvégzett harmadik.

2016. máj. 14. 06:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Szóval teszteltem. De ugye azt értem el vele,hogy kétségek között maradtam,mert egy iszonyat halvány vonal azonnal megjelent de nem tudom van-e jelentősége. Több tesztem nincs,de azthiszem jobb is ez így. Jövőhéten még veszek szerda körül,ha ez a mai vonal jelent valamit,akkor a szerdai biztosan erős 2 csíkos lenne. Legalábbis nagyon jól látható. Ha meg a szerdai nem jelez akkor a barnás folyásnak nincs jelentősége. Bár nem is folyás csak inkább "maszat" ami mindkét nap csak 1x jelent meg. Jövőhéten írni fogok az eredménnyel:)
2016. máj. 14. 07:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Fotót tudsz feltenni a halványkáról? :) drukkolok
2016. máj. 14. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok!!
2016. máj. 14. 12:04
 15/20 A kérdező kommentje:

[link]

Talán negatívban látszik.

2016. máj. 14. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Nekem a beàgyazódàst pàr csepp rózsaszínes vérfolt jelezte nem vàrt előtt egy nappal. Pàr nap utàn én is teszteltem és nagyon halvànyan pozitív lett, de egy hét múlva màr rendes erős.
2016. máj. 14. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Negativban nematszik h szaradasi vagy terhessegi vonal. De latom h van ott valamI. Nagyon drukkolok!!
2016. máj. 14. 22:27
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Jövőhéten jelentkezem,ha csináltam tesztet.

2016. máj. 14. 22:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A reggeli tesztem negatív lett,szerintem akkor más miatt barnáztam :(
2016. máj. 17. 08:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki tartás, majd legközelebb sikerül, de az is lehet h. hamar teszteltél. Nekem is volt pár napja ilyen barna pötty félém, de nem tudom mire vélni, egyenlőre várom a menziszem, amit ms-holnapra nem várok. Nem merem rámondani h. talán az volt a beágyazodás inkább várok vele pár napok, ha nem jön meg akkor tesztelek.
2016. máj. 17. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!