Beágyazódás után hány nappal mutatja egy 25-ös teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Több napig tart tudom. De 2 napig barnás folyásom volt. HA! beágyazódás lett volna,mikor mutatná a teszt? Nem tudom mikorra nem várom mert 26-32 naposak a ciklusaim. Most a 26.napon vagyok,ez a barnás folyás pedig tegnap és tegnapelőtt volt.
Úgy gondoltam várok még egy hetet,de nagyon csábulok a reggeli tesztelésre,csak gondolom nem mutatna semmit. Vagy mégis? Mit gondoltok?
2016. máj. 13. 17:45
11/20 anonim válasza:
Majd ìrd meg, hogy mi lett! Igyekeznék várni a 33. napig de egy teszt nekem is beleférne most reggel. ;)
Amúgy 25-s és 25-s közt is van különbség, nekem egy halvány pozi után egy másik márkád teszt két napra nem mutatott semmit, majd persze pozitív lett a biztonság kedvéért elvégzett harmadik.
12/20 A kérdező kommentje:
Szóval teszteltem. De ugye azt értem el vele,hogy kétségek között maradtam,mert egy iszonyat halvány vonal azonnal megjelent de nem tudom van-e jelentősége. Több tesztem nincs,de azthiszem jobb is ez így. Jövőhéten még veszek szerda körül,ha ez a mai vonal jelent valamit,akkor a szerdai biztosan erős 2 csíkos lenne. Legalábbis nagyon jól látható. Ha meg a szerdai nem jelez akkor a barnás folyásnak nincs jelentősége. Bár nem is folyás csak inkább "maszat" ami mindkét nap csak 1x jelent meg. Jövőhéten írni fogok az eredménnyel:)
2016. máj. 14. 07:49
13/20 anonim válasza:
Fotót tudsz feltenni a halványkáról? :) drukkolok
16/20 anonim válasza:
6-os vagyok. Nekem a beàgyazódàst pàr csepp rózsaszínes vérfolt jelezte nem vàrt előtt egy nappal. Pàr nap utàn én is teszteltem és nagyon halvànyan pozitív lett, de egy hét múlva màr rendes erős.
17/20 anonim válasza:
Negativban nematszik h szaradasi vagy terhessegi vonal. De latom h van ott valamI. Nagyon drukkolok!!
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Jövőhéten jelentkezem,ha csináltam tesztet.
2016. máj. 14. 22:52
19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A reggeli tesztem negatív lett,szerintem akkor más miatt barnáztam :(
2016. máj. 17. 08:25
20/20 anonim válasza:
Ki tartás, majd legközelebb sikerül, de az is lehet h. hamar teszteltél. Nekem is volt pár napja ilyen barna pötty félém, de nem tudom mire vélni, egyenlőre várom a menziszem, amit ms-holnapra nem várok. Nem merem rámondani h. talán az volt a beágyazodás inkább várok vele pár napok, ha nem jön meg akkor tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!