Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg lehet a vizelet...

Tényleg lehet a vizelet szagának erősödése a terhesség első jelei között?

Figyelt kérdés

Igazából teljesen véletlen találtam rá egy internetes oldalon, ahol egy orvos arról írt, hogy sok nő mielőtt tesztet csinálna már sejti, hogy terhes az erősödő vizelet szagából! A hormonok dolgoznak, és az első jelek között feltűnhet.

Volt valakinek ilyen tapasztalata?

2016. máj. 13. 11:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igaz! Mindenesetre érdekes feltevés. Aztán ki tudja.

Bár azt mondom,hogy valóban ha a hcg hormon miatt van akkor a teszt is kimutatja. Viszont azt nem tudjuk mikor tesztelt épp aki ezt tünetként vèlte felfedezni. Lehet 1 hét késés után. Akkor helyén lenne a dolog 😊

2016. máj. 14. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első pozitív tesztem 2 nap késésnél volt,rá pár napra megváltozott a vizeletem szaga,ami a mai napig is így van. A védőnő szerint sok terhes nőnél megváltozik a vizelet szaga és színe,de nem mindenkinél észrevehető,de én pl észleltem. Nem tartom kizártnak másnál se,de mivel mindenkinek másképp működik a szervezete,így nem mondanám,hogy teljesen igaz amit leírtak a cikkben.
2016. máj. 14. 18:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólást,ezek szerint van akinek megjelenik ez mint tünet.

Kellemes Babavárást kívánok ☺

2016. máj. 15. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!