Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhes tunetek osszefuggnek...

A terhes tunetek osszefuggnek a pszichologiaval? Aki rosszul van, az mind csak bekepzeli?

Figyelt kérdés
Van egy "kedves" itt gyakorin aki lepontoz a velemenyem miatt! Ugyanis szerinte a tunetek a pszichologiaval fuggnek ossze,mert o nem kepzeli be es nincs is rosszul! Masodik gyerekemet varom es konkretan meg akarja magyarazni,hogy valoszinuleg minden tunetemet bekepzeltem! Nyilvan bekepzeltem es ezert hanytam vegig az elso 3honapot -10kilo fogyassal! Hiaba magyarazom,hogy a megnovekedett hcg hormon okozza,o annyira okos,hogy csak a pszichologiara fogja...
2016. máj. 12. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Háh, nekem anyukám mindig azt mesélte, hogy mennyire szeretett terhesnek lenni velünk, mennyire pozitívan állt hozzá, szép volt a bőre, vidám volt, energikus stb. Én is erre számítottam, mondván, elég a pozitív hozzáállás.

Így hát, amikor én 8 hetes terhesen elkezdtem hányni, napokba telt, míg rájöttem, hogy ez nem gyomorrontás... Elvégre "nem olyan családból származom én", hogy hányjak terhesen.

Aztán sajnos később is rá kellett döbbennem, hogy a pozitív hozzáállás minden, csak nem elégséges... :(

2016. máj. 12. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon pozitív a hozzáállásom, a végét nagyon jól bírtam de az eleje.. fáradékonyság, hányás, fogyás, étvágytalanság.. nem így képzeltem. Korábban olvastam mennyien megússzák a rosszulléteket mondom általában elég szerencsés vagyok, akár meg is úszhatom. Szóval nem így álltam hozzá. Hánytam eleget.

Ja bebeszélés.. azt hittem törvényszerű a falás meg a sok hízás. Max 6-8 hétig volt jó étvágyam és 7 kilót szedtem fel a végéig. Szóval ha van bebeszélés, akkor tuti +20-al megyek szülni. :D

2016. máj. 12. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Van olyan hogy be képzelik a tüneteket még mielőtt meg jönne , olyan tényleg van de utána valószínű (ha tényleg terhesseg) hogy nem képzeli be de en ismerek olyat,aki minden hónapban mielőtt megjött neki hányingerem volt a melle feszült pisilni járt tíz percenként :) de olyan nincs hogy tényleg terhes valaki es beképzeli magának a tüneteket hónapokig

Félre értettél engem mert rólam írsz itt én vagyok az

En ott ara céloztam h vannak akik beképzelnek tüneteket mar aktus után 1-2 héttel úgy h negativ a tesztjuk lehet h rosszul fogalmaztam

Sőt ez biztos mert félre értetted ne haragudj :)

2016. máj. 12. 15:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Noss igen,eleg felreerthetoen fogalmaztal...

Es meg le is pontoztad amit irtam,szoval tenyleg nem volt nehez felre erteni...

2016. máj. 12. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem pontoztalak le

Pont h még az utolsó válaszodat is felbontoztam

Elég rosszul ítéltél meg vagy nagyon magadra vetted de sztem túloztal

Írhatták volna privátban érte csinálsz ebből egy ekkora dolgot

De te tudod ha neked ez tetszik

Bennem semmi ellenszenv nem volt es nincs is :)

2016. máj. 12. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!